FOTBAL  »  Superliga  »  POLI - RAPID 2-1

Zicu: "Foarte bine că cei de la Rapid mă regretă, mă bucur că le-am dat gol"

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 octombrie 2010 00:00

Mijlocaşul de 27 de ani al lui Poli Timişoara, Ianis Zicu, s-a declarat foarte mulţumit că a marcat împotriva fostei sale echipe, mai ales după ce Rapid s-a "purtat urât" cu el în perioada în care a evoluat în Giuleşti.

"Mă bucură mult această victorie. Nu uit că rapidiştii s-au purtat urît cu mine. Timp de o lună au făcut anumite lucruri care nu se fac. Trebuia să-mi spună în acea perioadă că nu mă doresc şi totul era în regulă. Foarte bine că mă regretă!", a spus Zicu.

"Le mulţumesc colegilor pentru că m-au ajutat să revin la forma aceasta", a mai zis el.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
cismasuciprian
cismasuciprian  •  04 Octombrie 2010, 15:48

si-a batut joc de marius constantin :))) si l-a intors pe toate partile ca pe o clatita...asta e...FZP & FZR iar ai jucat pe play station....ti am zis mai lasa jocurile ca depinzi de ele prea mult si o iei razna:))

criselly99
criselly99  •  04 Octombrie 2010, 15:40

si zicule,mai lasa din harfele astea...ca nu se stie niciodata cine te mai infiaza

criselly99
criselly99  •  04 Octombrie 2010, 15:38

vom vedea si minunea zicu cat va tine! ... a fost un joc foarte slab,mai frumos a fost in peluze. Rapid si cu Timisoara iau in phhula toata tara! FZR

Vezi toate comentariile (27)
Comentează