FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Zilele următoare se decide transferul golgheterului "cîinilor" » Rednic confirmă: "Are oferte"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 februarie 2016 18:17

Mircea Rednic a dezvăluit astăzi că golgheterul lui Dinamo, Harlem Gnohere, poate părăsi formația din Ștefan cel Mare în această iarnă.

"Perioada de transferuri încă nu s-a încheiat. Ne gîndim să mai aducem unul sau doi jucători, să completăm lotul ca valoare. Poate în atac avem nevoie, depinde ce se va întîmpla în aceste zile, dacă se va concretiza transferul "Bizonului" (n.r. Gnohere). El are oferte, vom vedea", a spus Rednic la conferința de presă.

Dinamo va primi duminică vizita moldovenilor de la FC Botoșani, în etapa a 24-a din Liga 1, de la ora 19:00, în direct la Digisport 1, Dolcesport 1, Look tv și în format liveTEXT pe GSP.ro.

TRANSFERURI DINAMO

Antrenor: Mircea Rednic (confirmat)
Veniri: Hanca (ASA), V. Lazăr (Chiajna), Rîmniceanu (Viitorul), Ekeng (liber), Vl. Oltean (Brașov), Muțiu (Tărlungeni), Batin (liber), Bartalsstovu (Levanger), Romario Kortzorg (liber)
Plecări: Feussi (Chiajna), Fai (Standard Liege) Abraham, Ghomsi, Vojnovici, Shalaj, Van Haaren (contracte reziliate), I. Popescu (Petrolul), B. Gavrilă (Petrolul), C. Matei (Atromitos)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (68)
reddog
reddog  •  13 Februarie 2016, 14:08

v-ati...scuze

reddog
reddog  •  13 Februarie 2016, 14:07

Ati luat tripla dar campionatul nu trebuia sa fie al vostru...In plus anu asta concurenta e alta nu mai sunteti voi cap de afis...Astra e prima,Viitorul e tare iar DINAMO surpriza mare pt voi nu mai e antrenata de Stoican,in poarta nu mai doarme Balgradean,iar pe dreapta nu mai joaca Barboianu..Dar voi sunteti prea toante sa vedeti astea toate...Va-ti luat drogul REGHE si sunteti super-optimisti...Fotbalul e stiinta nu pregatire fizica mioarelor!!!

travka
travka  •  13 Februarie 2016, 12:47
Postat de bianconerri pe 12 Februarie 2016, 22:59

Ai uitat cam ușor când a fost vândut Keseru și voi visați qvadrupla. Să știi că nu prea aș fi pariat pe memoria ta...fecesebistă.

prietene, stii ceva? noi chiar am luat tripla anu trecut cu toate astea deci vb ca prostu, dar voi nu ati mai luat un trofeu de 8 ani ;)

Vezi toate comentariile (68)
Comentează