FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Ziua decisivă la Dinamo » Adi Mutu dezvăluiri despre negocieri + detalii contractuale

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 20 aprilie 2017 10:46

Cosmin Contra și Ionuț Negoiță se vor întâlni în această seară pentru a discuta detaliilor unei noi înțelegeri a tehnicianului pe banca lui Dinamo.

Întâlnirea este decisivă pentru rămânerea lui Cosmin Contra pe banca lui Dinamo, în condițiile în care contractul antrenorului expiră la finalul acestui sezon. 

Chiar dacă unele surse susțin că "Guriță" nu e pe deplin convins să rămână antrenorul "câinilor", oficialii dinamoviști sunt încrezători că vor ajunge la un acord cu antrenorul pentru ca acesta să mai rămână în Ștefan cel Mare pentru încă unul sau două sezoane.

"Noi suntem încrezători că va continua, toți îl vrem la Dinamo, să câștigăm titlul în sezonul viitor", a spus Adi Mutu.

Principalul obiectiv al lui Contra ar fi participarea în preliminariile Ligii Campionilor și chiar calificarea în grupele cupelor europene.

În cazul în care Dinamo ar ajunge în play-off-ul Ligii, ar fi automat calificată în grupele Europa League, participare care i-ar asigura lui Dinamo un câștig de cel puțin 7 milioane de euro.

În drumul spre grupele Ligii, Dinamo poate da peste adversari redutabili. În primul tur, ar putea întâlni Dinamo Kiev, Ajax, ŢSKA Moscova, FC Bruges sau PAOK Salonic.

Dacă se va califica mai departe, misiunea va deveni aproape imposibilă, pentru ca va trebui să treacă de una dintre Sevilla, Dortmund, City sau Napoli pentru a ajunge în grupe. 

Dacă va accepta prelungirea contractului, salariul lunar al lui Contra va suporta o creștere de 50 la sută, urmând să urce de la 10.000 de euro pe lună la 15.000 de euro. Exact suma pe care o câștiga Ioan Andone.

– Bonus de victorie în Liga 1: 2.000 de euro
– Bonus de remiză în Liga 1, în deplasare: 700 de euro. Egalul acasă nu se premiază
– Bonus pentru câștigarea titlului: 30.000 de euro
– Bonus locul 2 în Liga 1: 20.000 de euro
– Bonus locul 3 în Liga 1: 10.000 de euro
– Bonus grupele Champions League: 300.000 de euro
– Bonus grupele Europa League: 100.000 de euro
– Bonus de câștigare a Cupei României: 15.000 de euro
– Bonus de câștigare a Cupei Ligii: 15.000 de euro

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
redbuldog
redbuldog  •  20 Aprilie 2017, 14:18

Diferenta intre fotbalul romanesc si cel european e uriasa..!Nu ai cum sa te califici in grupe,chiar daca-i dai lui Gurita 100 k pe luna,nu ca n-ar fi antrenor bun,dar nu poate juca doar el,trebuie inca 5-6 fotbalisti de mare valoare,peste media celor care evolueaza acum in liga 1.E normal ca-n conditiile astea,omul sa plece afara,ca sa cam saturat de mizeria noastra..

iosif_vs
iosif_vs  •  20 Aprilie 2017, 13:13
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

In afara de covoare in curte la RIN nu mai bateti nimic, bai saracie

iosif_vs
iosif_vs  •  20 Aprilie 2017, 13:12

*** asta de moderator imi tot sterge comentariile, *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează