FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ziua decisivă pentru Gnohere » Ce spune Andone despre atacantul francez și ce șanse are să revină la prima echipă

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2016 16:22

Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre situația lui Gnohere, jucător trimis la echipa a doua pentru că nu a semnat prelungirea contractului.

Tehnicianul dinamoviștilor a spus că este de acord ca atacantul să revină la prima echipă și că astăzi se va lua o decizie.

"Eu îl aștept azi la o ședință, să discutăm. Dacă îmi arată că este cu capul la fotbal, la Dinamo, revine la prima echipă. Eu nu am nicio problemă ca el să revină la Dinamo.

Dacă este cu gândul aici, va juca. Este în aceeași situație cu Palici, care tot în ultimul an de contract e și joacă", a spus Andone la DolceSport.

Gnohere, 28 de ani, a venit la Dinamo la începutul sezonului  trecut și a devenit titular. Francezul a bifat 38 de meciuri pentru echipa alb-roșie și a marcat de 16 ori, oferind și 5 pase de gol.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gerulozaurus
gerulozaurus  •  26 Septembrie 2016, 17:09

asa bre nea Ando, sa-l faci bun pentru STEAUA, ca avem nevoie de el in primavara europeana

aldo_m
aldo_m  •  26 Septembrie 2016, 17:04

NORMAL TREBUIA SA FIE CHEMAT REDNIC SAU IMPRESARA JUCATORULUI SA SE STABILEASCA CEVA NU SA SE FOLOSEASCA FORTA SAU DEPORTAREA

Vezi toate comentariile (2)
Comentează