FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - STEAUA 1-2

Zlatinski putea fi eroul Craiovei, dar n-a fost să fie. În vestiar, după meci, a ţinut un scurt speech în care s-a confesat colegilor: "Îmi cer scuze"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 februarie 2017 00:00

Hristo Zlatinski a avut oportunitatea sâmbătă seară de a fi omul care învinge Steaua pentru Craiova după o pauză de 15 ani.

A executat două penalty-uri, unul ratat, altul transformat, iar juveţii au fost învinşi din nou, 2-1 la Turnu Severin. Bulgarul care tocmai şi-a prelungit contractul până în 2019 a fost foarte afectat după partidă şi s-a învinovăţit pentru eşec. Mijlocaşul de 32 de ani a ţinut un scurt speech în vestiarul oltenilor în care şi-a cerut scuze în faţa coechipierilor. În cabina alb-albaştrilor a ajuns şi patronul Mihai Rotaru, care a ţinut să-l încurajeze pe Hristo, dar şi să-i îmbărbăteze pe jucători după jocul cu Steaua.

"Sunt foarte dezamăgit. Îmi asum responsabilitatea înfrângerii şi-i cer scuze echipei pentru ratarea primului penalty. Ar fi fost altfel rezultatul dacă nu iroseam acea ocazie de a deschide scorul. Păstrez promisiunea de a duce Universitatea Craiova cât mai sus în acest an şi sper să mă revanşez cu prima ocazie, poate chiar cu Dinamo în etapa din week-end. Sunt sigur că vom învăţa din această înfrângere, ne-a învins o formaţie mai bună la Severin", a comentat bulgarul.

"Nu am ratat prea multe penalty-uri în cariera mea, dar acesta, cu Steaua, e dureros. Păcat de faptul că n-am atacat mai mult în repriza a doua, să forţăm victoria la 1-1"
Hristo Zlatinski, mijlocaş CS U Craiova

4 golurişi 6 assist-uri a strâns Zlatinski pentru Craiova în 24 de etape în care a jucat

"Am fost mai buni"

Andrei Ivan n-a fost impresionat de Steaua: "Primul gol l-au marcat din nimic. Noi am fost mai buni în prima repriză, cred că şi în a doua. Nu avem de ce să nu fim alături de Zlatinski, se întâmplă să mai ratezi şi penalty-uri. Ce, la Manchester City dacă ratează Aguero, nu mai bate?! Mergem la Bucureşti să învingem Dinamo, cred că vom câştiga".

Dimitrov e out

Radoslav Dimitrov, 28 de ani, era s-o păţească la meciul cu Steaua. După o oră de joc, la un duel cu Momcilovici, a căzut rău pe spate, riscând să-şi rupă coloana! Bulgarul a continuat partida după scena horror, dar a încasat un cartonaş galben până la final, ceea ce nu-i va permite să fie pe teren contra "câinilor", în penultima etapă din sezonul regular.

Mulţescu, în gura spectatorilor

Cu un sfert de oră înainte de final, când scorul era 1-1 la Severin, mai mulţi spectatori au strigat către Gigi Mulţescu: "Schimbare, schimbare!". Oltenii nu reuşeau să facă diferenţa, iar antrenorul nu făcea nicio modificare în joc. Mulţescu a apelat doar la două schimbări: Fajici în locul lui Băluţă în minutul 76 şi Robert Petre în locul lui Popov în prelungiri. Fajici, adus din liga a doua chineză, nu s-a văzut pe teren, la fel ca la Botoşani (0-1). Unul dintre cei mai buni jucători ai toamnei, brazilianul Gustavo, 2 goluri în 15 meciuri, nici n-a prins lotul de 18, decizie tehnică. La fel şi Măzărache, 5 goluri în 21 de meciuri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
908074729289300
Radulescu Aurel  •  20 Februarie 2017, 15:28

Eroul meciului a fost tampitul de Multescu,dar pentru Steaua,nu pentru Craiova.Cred ca e momentul sa plece imediat din Craiova,daca n-o face pana la meciul cu Medias,atunci va avea parte de multe "multumiri" la ultimul meci cu Gazul.

cainelup
cainelup  •  20 Februarie 2017, 14:36

Ca de obicei, a fost numai gura de ei. Echipa de amatori, in afara de Ivan, care e mediocru, deci mai bun. Au nevoie de 2 penalty-uri ca sa dea 1 gol, iar aia la c are i-au zis ei "coregrafie" era o musama cu o poezie cu rime oltenesti, adica 50%, ca si iq-ul local. Probabil ca batea vantul dinspre Caracal cand au scris-o (albastra=/=straluceasca). Puteau, de exemplu, sa pastreze specificul local si sa scrie "Doar iubirea mea cu basca / A ramas sa straluceasca."

daweroirl
daweroirl  •  20 Februarie 2017, 11:32

cand ai doua penaltyuri si atat tot meciul nu poti zice ca esti mai bun...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează