FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC BUZĂU - UNIREA CONSTANȚA 14-0

5 motive din spatele unui 0-14 » Explicațiile pentru prestația umilitoare pe care Unirea Constanța a avut-o în deplasarea de la Buzău

foto: facebook.com/unireaconstanta
foto: facebook.com/unireaconstanta

Articol de - Publicat sambata, 28 august 2021 14:32 / Actualizat sambata, 28 august 2021 14:42

Diferența uriașă din spatele meciului FC Buzău - Unirea Constanța 14-0, 9-0 la pauză!, are mai multe explicații.

1) Plecarea lui Zicu

Acum mai bine de o săptămână, antrenorul principal al constănțenilor, Ianis Zicu, a părăsit echipa. El rămăsese, alături de grosul lotului de anul trecut al Farului, pentru a continua la noua grupare.

2) Datorii la jucători

Fotbaliștii care au început campionatul 2020-2021 aveau datorii restante încă de pe vremea în care jucau la Farul Constanța, datorii care au fost moștenite la noua echipă. Restanțele salariale nu au putut fi plătite până în primele etape, așa că mai mulți fotbaliști au cerut rezilierea contractelor de comun acord. 

Mai mult, existau fotbaliști care fuseseră aduși la club de Ianis Zicu și nu mai aveau intenția să continue la echipă.

3) S-a reziliat cu toți!

Cu toate că au fost reziliate, mai întâi, 6-7 contracte, conducerea clubului a hotărât să rupă toate înțelegerile cu fotbaliștii de anul trecut. Conform lui Emilian Hulubei, șeful AFAN, care a vorbit la DigiSport, doar 4 jucători rămăseseră la echipă, au ajuns la antrenament și nu au găsit pe nimeni.

4) Au jucat cu juniorii de 15, 16 și 17 ani

Așa că în partida de azi dimineață au evoluat fotbaliști de 15, 16 și 17 ani, născuți în 2004 și 2005. Elevii lui Dumitru Faitaș au venit, practic, de la două grupe de juniori. Mitrancă, Mărgean, Mihai, Soner, Iuzeir, Albu, Chiru, Balmuș, Costea (2004), Gancea și Moldovan (2005) au fost titulari de dimineață.

5) Intenția: refacerea lotului în pauza competițională

Conform surselor GSP.ro, juniorii care au evoluat împotriva Buzăului nu vor rămâne și în etapele următoare. Așadar, clubul vrea să semneze contracte cu noi jucători, profitând și de pauza de săptămâna viitoare, în care se vor juca doar meciuri internaționale, iar pe plan intern se joacă partidele din Liga a 3-a. 

Mai mult, ar urma să vină și fotbaliști împrumutați de la echipe din Liga 1 pe modelul Cernomoreț Odesa, care joacă în prima ligă ucraineană și are 15 fotbaliști împrumutați de la Kiev și Vorskla.

Citește și alte articole din Liga 2:

Liga 2, etapa #5

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  29 August 2021, 09:26

numai in Romania auzi ca fuzioneaza echipe ( si echipe de prima mana), ca se infiinteaza echipe noi peste noapte care nu reprezinta pe absoult nimeni si mai sunt si primite automat in Liga a 2a. numai in Romania avem clone : 2 Universitati Craiova, 2 Poli Timisoara, 2 Steaua, 2-3 Dinamo si Rapid. ne meritam din plin soarta fotbalistica ( si nu numai).

valyomanyd
valyomanyd  •  29 August 2021, 08:56
Postat de Adrian Carlo Bonicioli pe 28 August 2021, 15:18

Mizerii si buzoienii. Pai daca vezi ca aia joaca cu piticii tu le dai 14? 3-4 era suficient Tare mi-ar placea sa va vad la Retrogradare... Vitejii lu' Peste

Sa fii fericit ca nu doare prostia!..Manchester City -Arsenal 5-0, aia de la City trebuia sa le dea doar 2-3 cand au vazut ca Arsenal nu joaca nimic ?

fairplayromania
fairplayromania  •  28 August 2021, 18:30
Postat de Constantin Iancu pe 28 August 2021, 15:29

Băi dar de *** blaturilor cu academie de i-a adus pe ăștia in sapa de lemn nu trancane nimeni...Le-a luat numele și finanțarea și i-a lăsat de izbeliște...De ce nu trimite jucători acolo nu la chindia și FC Arges echipe satelit in liga ciobanilor machidoni??? Acum s-a pus și antrenor, nu mai e Rednic că nu baga banu'!!! Trăi neneaca pe banii primăriei și CJ ...obiectiv, cât mai multe murături gen căpușă la națională sau peste gard și loaza Nicolas a cumnatelului cel mai mare din parcare eventual la rangers după celălalt ametit.....

E fromoasă viaţa la Primărie, Regele Omenos ştie cum este . S-a ales praful si de Farul !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează