FOTBAL  »  LIGA 2  »  VICTORIA BRĂNEŞTI

Alin Buzărin: "Singura pilă pe care o avem este una de unghii"

alin buzarin, victoria branesti
alin buzarin, victoria branesti

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2010 00:00

Managerul sportiv al Victoriei Brăneşti să răspundă ultimelor declaraţii ale finanţatorului Sportului Studenţesc.

"Dacă cineva crede că avem pile în fotbalul românesc le transmit că avem o singură pila: este de unghii, ruginită şi nici măcar pe aia nu avem curaj să o folosim. Cred că cei care spun că nu avem faţă de liga I ar trebui să îşi ia oglinzi să îşi vadă propriile chipuri. Părerea mea este că atîta timp cît suntem pe primul loc cu cel mai mare punctaj, cele mai multe goluri marcate la egalitate cu Sportul, nimeni nu ar trebui să vorbească despre noi decît cu respect la fel cum am facut-o noi pînă acum", a comentat managerul sportiv al Victoriei Brăneşti declaraţiile lui Vasile Şiman cum că Brăneşti nu are un fotbal demn de calitatea ligii I.

Alin Buzărin nu a ratat momentul de a îşi înţepa contracandidatele şi a comentat în stil propriu lupta pentru promovare. "Va fi reconfortant sa privim de sus lupta pentru locul doi. O să îi privim de sus la fel cum am facut-o şi pînă acum"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  23 Martie 2010, 18:24

de cind nu te mai vad comentind una si alta ....toate merg mai bine...crede-ma!!! inchide-ti MAGAZINUL si ia o vacanta lunga!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează