FOTBAL  »  LIGA 2  »  BARAJ

Claudiu Niculescu îl contrazice pe Florescu: „U Cluj nu a pierdut promovarea la baraj”

Claudiu Niculescu, antrenor U Cluj
Claudiu Niculescu, antrenor U Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iunie 2019 21:10

Claudiu Niculescu (42 de ani), fost jucător și antrenor la U Cluj, a contrazis declarația lui George Florescu (35 de ani) oferită la finalul barajului cu Hermannstadt.

Geo Flores este de părere că U Cluj a ratat promovarea pe Cluj Arena, după înfrângerea din meciul tur cu Hermannstadt, scor 2-0.

Vezi AICI declarațiile lui Florescu

De cealaltă parte, Claudiu Niculescu a afirmat că jucătorii lui Bogdan Lobonț au făcut pași greșiți în campionat și de aceea nu au reușit să promoveze în Liga 1.

„Eu am sperat până în ultima clipă că vor promova. Nu știu ce greșeli s-au făcut, dar e clar că promovarea nu s-a pierdut la acest baraj. Au pierdut în multe momente nemeritat.

Eu sper să îi văd în curând pe prima scenă. E și păcat ca U Cluj, Petrolul și Rapid. Ați văzut ce atmosferă e acolo. Ar fi fost extraordinar să promoveze în acest an, pentru că este și sărbătoarea de 100 de ani a clubului”, a spus Claudiu Niculescu, la TV Digi Sport.

Claudiu Niculescu a jucat la U Cluj în perioada 2010-2012, fiind ultimul club la care a activat ca fotbalist. Imediat după aceea, fostul dinamovist a antrenat „șepcile roșii” pentru o scurtă perioadă de timp.

VEZI ȘI:

HERMANNSTADT - U CLUJ 0-1 // Bogdan Lobonț, primele concluzii după ratarea promovării + când se va decide viitorul său la U Cluj

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
sibelius
sibelius  •  13 Iunie 2019, 09:48
Postat de gazistu pe 12 Iunie 2019, 23:19

Doamne fereste! Asta ne mai lipseste!! Si Rapid, U Cluj si Petrolul sa se zbata prin B atatea sezoane?!?!

Depinde cum se mișcă fiecare în inter-sezon. U Cluj nu are nicio șansă cu jucători de 35+ și împrumutați de la Viitorul.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  13 Iunie 2019, 01:50

Promovarea s-a pierdut cand l-au adus pe Lobont.

gazistu
gazistu  •  12 Iunie 2019, 23:19
Postat de star_bucuresti pe 12 Iunie 2019, 23:06

acum sincer,doar nu crezi ca nu o sa promoveze macar doua dintre chiajna,calarasi,snagov sau daco getica.

Doamne fereste! Asta ne mai lipseste!! Si Rapid, U Cluj si Petrolul sa se zbata prin B atatea sezoane?!?!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează