FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA 1948

EXCLUSIV Liniște, mută Craiova! Echipa lui Adrian Mititelu pregătește o altă schimbare majoră

Craiova e pe primul loc în liga secundă
Craiova e pe primul loc în liga secundă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 decembrie 2020 15:25 / Actualizat miercuri, 23 decembrie 2020 16:02

FC U Craiova 1948, liderul din liga secundă, nu concepe să rateze promovarea în Liga 1 după ani de „pribegie” în ligile inferioare. În această iarnă, oficialii alb-albaștrilor caută de zor un antrenor pentru a-l înlocui pe „interimarul” Dan Vasilică. 

Atenția conducerii oltenilor s-a oprit către un nume de rezonanță în prima ligă. Este vorba despre Cristi Pustai (53 de ani), în prezent la Dunărea Călărași, una dintre contracandidatele Craiovei la promovare. Există discuții ca „Profesorul” Pustai să fie numit zilele următoare la cârma Craiovei lui Mititelu. Momentan, cele două părți sunt în tatonări.

Preia Cristi Pustai FC U Craiova? 

Cristi Pustai ar putea deveni al patrulea antrenor al Craiovei din ultimele șase luni. Pe rând, pe banca oltenilor s-au mai perindat Eugen Trică, Nicolo Napoli, dar și Dan Vasilică, feblețea lui Adrian Mititelu.

De-a lungul carierei, Cristi Pustai le-a antrenat pe Chimica Târnăveni, Pandurii, ASA Târgu Mureș, Rapid, FC Botoșani, Gaz Metan și Dunărea Călărași.

EXCLUSIV Liniște, mută Craiova! Echipa lui Adrian Mititelu pregătește o altă schimbare majoră
Cristi Pustai

FC U Craiova, primul transfer al iernii! A adus un fotbalist de la Comuna Recea

Până să-și numească un nou antrenor, FC U Craiova a anunțat recent transferul atacantului congolez Arsene Luboya (28 de ani). Luboya vine de la ACS Comuna Recea, nou-promovată în Liga 2, și a semnat un contract valabil pe o perioadă de 6 luni, cu opțiune de prelungire pentru încă un an.

În acest sezon, Luboya a înscris 3 goluri și a oferit o pasă de gol în cele 11 meciuri jucate. A înscris chiar împotriva Craiovei, în egalul spectaculos de la Recea, scor 3-3.

VIDEO Adrian Mititelu jr. acuză: „S-a dorit cu orice preț condamnarea tatălui meu, cu lovire directă în FC U Craiova 1948”

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV FC Argeș bătuse palma cu Dani Coman, dar negocierile s-au blocat dintr-un motiv incredibil + Un fost antrenor de la Rapid, favorit să preia echipa

EXCLUSIV Grevă de amploare la Dinamo! Jucătorii nu mai acceptă compromisuri și i-au transmis un avertisment ferm lui Cortacero

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (12)
tivireli
tivireli  •  23 Decembrie 2020, 22:56
Postat de dansy pe 23 Decembrie 2020, 17:13

Pustai vezi-ti de treba! Cu Mititelu nu se poate lucra!Vei avea probleme mari cu acest individ needucat.

Da tu de unde stii ma desteptule, ai negociat veodata cu Mititelu? Dai si tu cu clanta.

stefy29
stefy29  •  23 Decembrie 2020, 21:25
Postat de univ_craiova1 pe 23 Decembrie 2020, 19:39

Îl da afara după 5 etape, asta nu e Napoli ***:))) toată lumea fuge de fc familia mititelu 1948:))) numai SC la v iii stau lânga el. Ați fost sa ii duceți sarmale la pușcărie? O sa vina alta pedeapsa cu terenurile furate :)))) muahahahahahah

Clonatilor nu mai duceti grija Stiintei, vedeti ca si la voi, la mogosoaia 2013 Papura a dascalecat a 3-a oara, deci ciocu mic si joc de glezne.

alb.albastru
alb.albastru  •  23 Decembrie 2020, 20:49

Frustratule...tu nu si resturile de sustin echipa de partid o sa va mai umiliti fata de voi insiva cand o sa reveniti in tribune sa sustineti FCU....elucubratii de toata jena!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează