FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

Dezbatere LigaB.ro » Ce echipe crezi că se vor retrage pînă la începutul noului sezon?

farul
farul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 august 2010 00:00

Cu trei săptămîni înainte de începerea sezonului competiţional, s-a stabilit componenţa celor două serii, precum şi programul după care vor juca, dar multe echipe întîmpină probleme financiare care le-ar putea împiedica să se alinieze la start

SERIA 1

Farul - şi-a pierdut toată echipa din sezonul trecut. Nume importante ca Măţel, Cosmin Matei, Cristocea, Fatai, Vlas părăsind echipa pentru echipe din prima ligă sau a doua. În locul lor, oficialii constănţenilor nu au adus nume importante la echipă. Farul a fost la un pas de desfiinţare chiar din sezonul trecut cînd jucătorii acuzau conducerea că nu le oferă nici măcar apă în cantonament.

Poli Iaşi - gruparea moldavă părea că începuse bine sezonul în liga a două odată cu venirea lui Sichitiu şi Ionuţ Popa. Dar cei doi au ameninţat în dese rînduri că vor părăsi clubul dacă oficialii nu le vor pune la dispoziţie un buget cu care să poată spera la promovare. Pe lîngă cei doi, ieşenii au încercat şi aducerea unor jucători de valoare, precum Iencsi şi Pancu, dar cei doi au ajuns la Chiajna, respectiv Vaslui.

Gloria Buzău - aşteaptă ca Tribunalul să dea un verdict în privinţa falimentului. Viorel Tudose nu doreşte să preia clubul cu datorii, ci doar echipa care are drept de joc în liga a doua. Totuşi, buzoienii au datorii foarte mari, în special către jucători, care în sezonul trecut au afişat un banner la un meci de pe teren propriu prin care îşi cereau drepturile salariale.

SERIA 2

FC Argeş - probabil au cea mai grea situaţie din liga a doua. Tocmai au numit al treilea antrenor în decurs de o lună. Unul din cei trei a fost Jean Vlădoiu care a spus că la FC Argeş cel mai mare salariu la ora actuală este de 12 milioane de lei vechi şi că echipa nu are bani de cantonament, el fiind nevoit să le cumpere jucătorilor apă plată după fiecare sesiune de antrenament.

UTA - datoriile clubului în acest moment ajung la 3,5 milioane de euro şi nu s-a găsit nicio soluţie pentru achitarea lor, acesta fiind şi motivul pentru care actuala societate e în pragul închiderii. Nu se cunoaşte deocamdată dacă noua societate va putea prelua palmaresul care include şase titluri naţionale şi două Cupe ale României.

FC Baia Mare - preşedintele clubului, Dan Hotico, tocmai anunţă faptul că echipa va intră în procedura de faliment din cauza că acţionarii majoritari (Consiliul Local şi Consiliul Judeţean) nu mai au bani pentru a susţine echipa. "M-au anunţat că nu o să mai bage bani în echipă şi eu de unul singur nu pot să ţin echipa. Sunt datorii foarte mari către jucători şi nu le facem faţă", a declarat Dan Hotico

Internaţional Curtea de Argeş - echipa tocmai a vîndut locul în prima ligă celor de la Pandurii Tg. Jiu. Patronul echipei, Benone Lazăr a spus într-un interviu că echipa se va desfiinţa, ceea ce înseamnă foarte bine faptul că cei de la Curtea de Argeş caută de fapt pe cineva care doreşte să le cumpere locul în liga a doua. Un alt motiv pentru care Internaţional nu ar continua în liga a doua este că nu mai au fotbalişti şi nici antrenor, ei plecînd la Tg. Jiu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează