FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Răducioiu, pe picior de plecare » Legenda „câinilor” nu are loc în noul proiect de la Dinamo

Articol de - Publicat luni, 13 iunie 2022 08:51 / Actualizat luni, 13 iunie 2022 09:00

Florin Răducioiu, fostul mare atacant al lui Dinamo și team manager la echipă în 2022, nu s-ar mai regăsi în organigrama clubului din proximul sezon.

Florin Răducioiu, 52 de ani, a revenit în Ștefan cel Mare la începutul lui 2022. "Minunea Blondă" a fost o lovitură de imagine pentru conducerea lui Dinamo, el întorcându-se într-o funcție oficială în alb-roșu după o pauză de 15 ani.

Își fac lotul pe WhatsApp » Metodă originală găsită la Dinamo pentru crearea unei echipe de Liga 2
DINAMO
Își fac lotul pe WhatsApp » Metodă originală găsită la Dinamo pentru crearea unei echipe de Liga 2

Răducioiu, out din „Sfatul bătrânilor” de la Dinamo

„Radu” a început prin a fi o prezență frecventă lângă Flavius Stoican, primul antrenor din 2022, atât la conferințele de presă, cât și la meciuri, apoi s-a retras tot mai mult. Nu a mai venit la întâlnirile cu jurnaliștii, a mers în tribuna oficială, doar a continuat să țină aproape de echipă, cât a putut de mult. 

Nu a participat, pe 14 mai, la sărbătoarea clubului, care a împlinit 74 de ani de existență, nu face parte din „Sfatul bătrânilor” de pe WhatsApp, constituit de Zăvăleanu.

Dinamo - Răducioiu, mariaj nefuncțional 

De fapt, Răducioiu și-a pregătit de mai mult timp ieșirea de la echipa din Ștefan cel Mare. Fostul component al Generației de Aur s-a simțit în ofsaid în lunile petrecute la Dinamo, considerând că experiența sa nu este luată în seamă la club și este, mai mult, o piesă de decor.

Nu a putut să se implice nici la transferuri, l-a recomandat pe Balthazar Pierret, mijlocașul central adus prin intermediul impresarului Mihai Joiță. La rândul său, oficialii „câinilor” așteptau un Răducioiu mai energic, care să iasă public și să apere clubul, să se implice în a pune presiune pe adversari.

Eu nu am mai vorbit cu Florin Răducioiu, probabil că încă își linge rănile și mai are nevoie de timp, dar sunt sigur că va veni lângă noi. Sunt destui jucători rămași la Dinamo, mai sunt destul de mulți dintre ei
- Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo, la DigiSport

VIDEO Răzvan Zăvăleanu: „Situația dificilă de la Dinamo poate reprezenta un punct zero”

Citește și:

Antrenorul dispus să o ajute pe Dinamo: „M-aș duce pe jos și fără bani, chiar și în Liga 4”

Cu ei începe reconstrucția » Prima mutare rezolvată de Dinamo după retrogradarea în Liga 2: „Nu ajung la reunire, am Bacalaureatul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
MaxiP
MaxiP  •  14 Iunie 2022, 00:04

Dinamo are un nou proiect anual, deja mi se pare penibil, cu atâtea proiecte te duci doar spre faliment. Faceți bai un proiect pe 5-6 ani și ajungeți sa va bateți la titlu, ca de vreo 10 ani tot faceți pe proiecte și unde ați ajuns?! Stați 2-3 ani în liga a doua, dar măcar o faceți pentru ceva, ați avut una din cele mai bune academii de tineret din tara și îl puneați pe Rednic sa umple primul 11 de 5-6 străini ce veneau pe jumătate de sezon, se au clubul de bani ca să-i iasă lui comisioanele.

creeperno807
creeperno807  •  13 Iunie 2022, 22:44

Drum bun, cale batuta!

mihneailie030
mihneailie030  •  13 Iunie 2022, 17:34

Mai Florin, mai.. Tu ai fost un foarte bun fotbalist.... o perioada scurta... În 94. Dar ce pretenții sa avem da la cineva care era gata de sinucidere în cazul,, Jeanne,,.. Și Astrid ți, a spus... Pa, pa... Educație zero, cultura zero, băiat de electrician la Hotel,, National,, Unii știu ce povestesc, alții... nu...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează