FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

EXCLUSIV / Ionuţ Popa va fi noul antrenor al Daciei Mioveni

ionut popa
ionut popa

Articol de - Publicat sambata, 23 octombrie 2010 00:00

Cristi Negru a fost demis după egalul, 3-3, cu UTA. Egalul înregistrat vineri seara, 3 – 3 cu UTA, după ce în minutul 50 gazdele conduceau cu 3 – 0, a supărat foarte tare conducerea clubului CS Mioveni care i-a reziliat contractul antrenorului Cristi Negru, la numai câteva minute după meci. Antrenamentul de sâmbătă dimineaţa a fost condus de antrenorii secunzi Dragoş Radu şi Iulian Preda.

 

„I-am reziliat contractul lui Cristi Negru după meci, şi astăzi sau duminică vom numi noul antrenor care să pregătească echipa. Suntem în tratative cu un antrenor cunoscut, dar deocamdată nu pot spune mai multe până nu se va semna contractul. Luni vom organiza o conferinţă de presă în care va fi prezentat noul antrenor al echipei CS Mioveni”, spunea directorul sportiv al clubului CS Mioveni, Răzvan Tunaru.

Ionuţ Popa a stat ascuns într-un colţ de tribună la Mioveni

„Nu mă suna, că-s nervos!”

Deşi se fereşte să o declare oficial, conducerea clubului CS Mioveni îl va numi antrenor principal pe Ionuţ Popa. Plecat de la Poli Iaşi după victoria din etapa trecută cu Petrolul, Ionuţ Popa n-a avut sevici doar cinci zile, după care a fost prezent la meciul de vineri seara, CS Mioveni – UTA, şi a stat ascuns într-un colţ al tribunei a II-a, pentru a nu fi recunoscut de spectatori. Ionuţ Popa a avut mai multe oferte de a pregăti echipele F.C. Braşov, Petrolul, UTA şi CS Mioveni, a ales să pregătească pe CS Mioveni, deoarece proiectul prezentat de primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu este foatre atractiv pentru ce îşi doreşte cunoscutul tehnician. Înţelegerea lui Ionuţ Popa cu CS Mioveni va fi pe un an, cu drept de prelungire încă unul, dacă echipa va promova în Liga I. Sâmbătă, în jurul prânzului, Ionuţ Popa şi conducerea clubului CS Mioveni negociau semnarea contractului, iar antrenorul avea telefonul închis, spunând cu umor în căsuţa vocală: „Nu mă suna, că-s nervos!”.

„După minutul 50, echipa a intrat, inexplicabil, în transă!”

Directorul sportiv la clubului CS Mioveni, Răzvan Tunaru nu-şi explică evoluţia echipei după minutul 50 al meciului cfu UTA. „Dacă în prima repriză era 5 – 0 pentru noi, scorul era unul normal. După ce Ayza a înscris pentru 3 – 0, jucătorii noştri parcă au intrat, inexplicabil, în transă. Erau blocaţi psihic; nu mai auzeau ce li se spune de la margine, nu mai stăteau bine în teren, şi păream eram o echipă care atunci juca primul meci... Parcă eram altă echipă. Nu-mi explic ce s-a întâmplat cu echipa după acel minut 50. Deasemenea, este greu de înţeles cum am primit trei goluri în 20 de minute, tot atâtea câte am primit în primele opt etape!”, spunea Tunaru.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează