FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

Farul îşi completează lotul

sdrobis
sdrobis

Articol de - Publicat joi, 09 septembrie 2010 00:00

Cu două zile înaintea expirării perioadei de transferuri, FC Farul şi-a întărit lotul cu trei jucători de perspectivă

După îndelungi negocieri, oficialii constănţeni au obţinut de la Aerostar Bacău împrumutul lui Mădălin Munteanu, un atacant în vârstă de 21 de ani, până la finalul acesui sezon, cu opţiune de transfer definitiv. În aceeaşi situaţie se află atacantul Adrian Hurdubei, un vârf în vârstă de 20 de ani de la FC Willy Bacău, care va evolua la formaţia constănţeană până la finalul turului, sub formă de împrumut, gruparea de pe litoral având prima opţiune pentru transferul său definitiv.

În schimb, portarul Dragoş Măcelaru a fost achiziţionat definitiv, urmând să semneze contractul cu FC Farul în cursul zilei de azi. Goalkeeperul în vârstă de 22 de ani a jucat la Constanţa în returul sezonului trecut, ajungând în această vară la Steaua II, şi a decis să revină pe litoral, după anunţul că echipa secundă din Ghencea se desfiinţează.

Azi, oficialii constănţeni vor încerca să obţină transferul mijlocaşului Alin Abuzătoaie, de la Steaua Bucureşti, aşteptând revenirea în ţară a preşedintelui Stelei, Valeriu Argăseală. “În mare, acesta va fi lotul pentru tur, chiar dacă ar putea să apară câteva schimbări. Sunt jucători valoroşi, se îmbină experienţa cu tinereţea şi cred că ne putem îndeplini obiectivul fixat pentru prima parte a campionatului. Ne vom lămuri despre fiecare jucător, pe parcursul turului, iar în iarnă vom trage linie şi vom vedea cu cine putem merge la drum”, a spus preşedintele Farului, Relu Damian.

Comisia Centrală de Arbitri a anunţat ieri componenţa brigăzilor de arbitri care vor conduce meciurile din etapa a treia a Ligii a II-a. Astfel, întâlnirea dintre Ceahlăul Piatra Neamţ şi FC Farul îl va avea la centru pe Bogdan Hanceariuc (Iaşi), ajutat la tuşe de Ferencz Tunyogi (Zalău) şi Petrică Cîmpeanu (Cluj), disputa dintre FC Botoşani şi Viitorul Constanţa va fi arbitrată de Claudiu Ştefănuţi (Năsăud) la centru, ajutat la tuşe de George Fridl (Comăneşti) şi Ciprian Danşa (Oradea), în timp ce jocul dintre Săgeata Năvodari şi Astra Giurgiu va fi condus de Ciprian Amarandei (Vaslui), ajutat la tuşe de Cătălin Savu (Galaţi) şi Andrei Constantinescu (Bucureşti).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează