FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

Gheorghe Mihali: "Nu am vorbit cu Dorinel, dar eu sînt angajat să mă ocup de echipă" ;)

Articol de GSP - Publicat joi, 05 februarie 2009 00:00

Gheorghe Mihali, antrenorul Universităţii Cluj, spune că încă nu a discutat cu Dorinel Munteanu, dar că el este angajat să se ocupe de echipă în acest moment şi speră să o facă şi în retur.

"Cu toate aceste speculaţii prinvind venirea lui Dorinel Munteanu se face foarte mult rău echipei. Jucătorii citesc fel de fel de lucruri în vestiar şi nu ştiu ce să mai creadă. Eu nu am vorbit cu Dorinel Munteanu. Eu sînt angajat să mă ocup de echipă. Sper s-o fac mult mai bine decât în tur", a spus Gheorghe Mihali pentru Clujeanul.

Citeşte articolul complet pe clujeanul.ro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
 •  10 Februarie 2009, 02:41

CE MTZII MA-TIIIIII CAUTI TU AICI... TE-N PIZZZ M-TIIIIIII SI FREACA-TI GOAZZA BA SA O CULC PE MTA IN IAD DORESC SA TE CUNOSC JUR CA ITI IAU BEREGATA JOS MA FACI SA POT O URA SI MAI MARE PT FRANARI

 •  06 Februarie 2009, 04:44

La cersit cu voi, numai asa scapati de faliment. Investor nu o sa vina pina Clujul are echipa de CL.Supravietuiti doar cu taxele suporterilor CFRisti . RUSINE!!!! Fuckyou "U"

 •  05 Februarie 2009, 19:04

Vezi poate mai faci vreo 7-8 egaluri... ca astea ajuta mult !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează