FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

Interviu » Vasile Olariu a jucat în România - Italia 0-0

Vasile Olariu,Branesti
Vasile Olariu,Branesti

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 martie 2010 00:00


Golgeterul Victoriei Brăneşti, Vasile Olariu, a jucat evoluat astăzi în meciul dintre selecţionata U23 a României şi cea similară a Italiei, din cadrul "International Challenge Trophy".

Olariu a intrat în minutul 76 în locul lui Mihai Onicaş şi în cele 15 minute petrecute pe teren a ieşit în evidenţă doar prin cartonaşul galben încasat în minutul 77 în urma unei simulări la marginea careului adversar.

Celălalt jucător din liga a doua convocat de Răzvan Lucescu, Răzvan Patriche de la Sportul Studenţesc, a fost pe bancă însă nu a evoluat.

Vasile Olariu a acordat un interviu site-ului LigaB.ro după meciul disputat astăzi pe Giuleşti:

Vasile, cum a fost acest meci pentru tine?

A fost prima mea convocare la un lot naţional, deci meciul a fost unul foarte important pentru mine. A fost frumos, şi sper să rămîn în continuare în atenţia selecţionerului.

Ai ieşit în evidenţă printr-un cartonaş galben luat repede. Ce s-a întîmplat acolo?

Nici eu nu ştiu ce să zic. Parcă m-a atins puţin italianul, dar asta este. Cert este că m-am ales cu un "galben".

Ce ne poţi spune despre meciul de etapa trecută cu Sportul?

A fost mult scandal degeaba, noi am cîştigat şi asta e tot. Este o săptămînă foarte importantă pentru mine: meci cu Sportul, debut la "naţionala" U23 şi acum urmează duelul cu Farul.

Un duel cu Farul în care gazdele se pare că-şi joacă ultima carte pentru promovare... Alin Buzărin spunea că ar fi preferat ca Farul să piardă la un scor mai strîns cu Concordia, nu cu 4-1.

Nu cred că e chiar ultima carte, că mai sunt multe etape. Însă cînd iei bătaie la un aşa scor, faci totul ca să te revanşezi în meciul următor. Cert e că vom avea un meci greu, poate chiar mai greu ca toate celelalte.

Autor: Dragoş Rizescu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează