FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

Ionuţ Negoiţă: "Nu se pune problema înlocuirii lui Sichitiu"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 noiembrie 2010 00:00

Finanţatorul echipei ACSMU Poli Iaşi, Ionuţ Negoiţă, a declarat, marţi, în urma unei şedinţe avute cu oficalii clubului, că nu se pune problema ca preşedintele executiv Grigore Sichitiu să fie înlocuit.

"Nu se pune problema înlocuirii lui Sichitiu. Nu ştiu de unde au apărut zvonurile că domnul Sichitiu va fi demis. Dumnealui trebuie să arate ce ştie în perioada următoare. Nu ascund faptul că aş dori să-l cooptez în echipa noastră şi pe Cristi Bobar, de la Reşiţa, dar şi alţi oameni de fotbal, care ne pot ajuta, pot veni alături de noi. În iarnă ar putea avea loc o reformare a executivului. Dacă vom constata că o anumită persoană din club nu merge în aceeaşi direcţie cu noi, este normal să luăm măsuri", a spus Ionuţ Negoiţă.

Omul de afaceri a mai adăugat că din iarnă lotul va fi întărit: "Sunt optimist că ne vom putea atinge obiectivul, dat fiind că suntem la trei puncte de locul secund, iar din iarnă lotul va fi întărit. Sunt unii jucători de care ne vom despărţi pentru a aduce jucători de valoare".

Preşedintele executiv al clubului ACSMU Politehnica Iaşi, Grigore Sichitiu, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu-şi face probleme că ar putea fi înlocuit şi că are mai multe oferte. "Nu ştiu nimic despre zvonurile cum că voi fi schimbat din funcţie. Oricum, nu-mi fac griji dacă aş fi înlocuit. E de ajuns să răspund la telefon pentru că oferte sunt. Oricine poate fi schimbat la acest club", a spus Sichitiu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează