FOTBAL  »  LIGA 2  »  ŞTIINŢA BACĂU

Mircea Crainiciuc vrea ca Ştiinţa Bacău să continue

Articol de GSP - Publicat joi, 05 februarie 2009 00:00

Mircea Crainiciuc, manager la Ştiinţa Bacău, a fost împuternicit de către cei de la Lotus Luceafărul Băile Felix să reprezinte clubul în relaţiile cu FRF, dar şi să caute un eventual cumpărător pentru echipa desfiinţată în această iarnă. Crainiciuc a avut câteva întâlniri cu omul de afaceri Ionuţ Negoiţă, însă nu a discutat despre o posibilă mutare a echipei la Ploieşti.

"Am discutat cu totul altceva, nu despre Lotus Luceafărul Băile Felix şi despre o posibilă preluare a echipei", a infirmat fostul manager al Ştiinţei zvonurile care mutau echipa din Bacău la Ploieşti, în tentativa primăriei din oraş, dar şi a omului de afaceri bucureştean, de a construi un nou Petrolul.

În schimb, Crainiciuc nu a ascuns faptul că se caută un loc în Liga a II-a, eventual până în vară, pentru defuncta Ştiinţa Bacău. "Încercăm să continuăm activitatea. Dacă în zece zile nu găsim un loc şi finanţare, atunci vom face demersurile la Federaţia Română de Fotbal prin care vom anunţa că nu putem continua activitatea", a declarat Crainiciuc pentru www.bacausport.ro, fără a preciza dacă echipa va fi retrasă din campionat sau va fi dizolvată. "Cert este că nu înţeleg nici acum de ce s-a ajuns la încetarea activităţii la Bacău. Cu o seară înainte lucrurile erau sigure în proporţie de 99% că vom continua şi a doua zi acel 1% a răsturnat totul", a mai spus Crainiciuc.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  07 Februarie 2009, 19:00

Chiar nu ti-e RUSINE deloc,infractorule?Nu intelegi ,zici?Atata te duce pe tine chestia aia pe care o porti pe umeri...NEOBRAZATULE!Tot prostovanul isi zice...OM DE FOTBAL!Fugi ba excrocule de aici si lasa-ne in pace!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close