FOTBAL  »  LIGA 2  »  ANTRENOR

Politehnica Timișoara a anunțat noul antrenor al echipei: alegere surprinzătoare!

Politehnica Timișoara are un nou antrenor // foto: Facebook
Politehnica Timișoara are un nou antrenor // foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iunie 2021 14:51 / Actualizat marti, 22 iunie 2021 14:57

Politehnica Timișoara a anunțat numele noului antrenor al echipei: Dorin Toma (44 de ani).

Politehnica Timișoara se pregătește pentru următorul sezon de Liga 2, la capătul căruia speră să obțină promovarea în Liga 1. În acest scop, bănățenii au numit noul antrenor principal, după ce colaborarea cu Dan Alexa a luat sfârșit.

Dorin Toma, noul antrenor de la Politehnica Timișoara

Alesul este maramureșeanul Dorin Toma, fost fundaș stânga la echipe precum Minaur Baia Mare, Unirea Dej, CFR Cluj și Gloria Bistrița, și antrenor la Minaur Baia Mare și Viitorul Ulmeni.

„Mă bucur să preiau această echipă. Ştiu că vin după Dan Alexa, după un sezon bun, o clasare foarte bună în sezonul trecut… Nu va fi uşor pentru mine, e o presiune pe care mi-o pun singur, datorită şi faptului că au plecat foarte mulţi jucători. Nu dorim să ne grăbim, dorim să luăm lucrurile pas cu pas. 

Nu pot să spun că a fost o convingere uşoară, nici grea. Mi-am dorit şi eu foarte mult să reintru în circuitul Ligii 2. Este un ajutor reciproc, pe care mi l-au oferit dânşii şi eu l-am acceptat. Este o provocare şi pentru mine şi îmi doresc să am un parcurs mai bun decât am avut cu Baia Mare în Liga 2, când am fost la un pas de promovare. 

Dacă reuşim să aducem şi jucătorii pe care ni-i dorim şi să se plieze exact pe principiile noastre, ne dorim să avem o clasare la fel de bună sau dacă se poate şi mai bună”, a declarat Toma, potrivit sspolitehnica.ro.

Alegerea lui Dorin Toma nu a fost nici uşoară şi nici simplă. Am avut mai multe runde de discuţii, cu mai mulţi antrenori şi desigur, nu numai cu cei care doreau să vină sau care am crezut noi că răspund exigenţelor pe care trebuie să le aibă acest club, ci şi discuţii cu o serie de oameni din lumea fotbalului, pentru a alege cel mai bun antrenor pentru momentul actual. 

- Viorel-Aurel Şerban, președinte Politehnica Timișoara

Politehnica Timișoara a anunțat noul antrenor al echipei: alegere surprinzătoare!
Dorin Toma (dreapta) a semnat cu Politehnica Timișoara // foto: sspolitehnica.ro

Mai multe știri din Liga 2:

Ciprian Marica explică ce se întâmplă cu locul Farului din Liga 2: „Cu siguranță așa va fi”

Hermannstadt are antrenor! Un fost jucător de la Rapid și-a dat acordul pentru a antrena la Sibiu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
polistul68
polistul68  •  23 Iunie 2021, 02:27

Oare un localnic, nu merita o sansa ? Nu-l cunosc pe acest Toma, poate chiar e bun omul, dar deocamdata nu a demonstrat nimic, din cate vad....chiar trebuia adus un antrenor care nus tie nimic despre acest club ? Ok, aduceai un antrenor experimentat, cu CV bogat, de acord...dar daca tot faci experimente..macar da o sansa unui localnic, care stie ce insemna Poli....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează