FOTBAL  »  LIGA 2  »  ŢUCUDEAN, UN GOL ÎN SILVANIA - UTA 1-3

Dinamo îşi ignoră golgeterul din liga a doua: "Nu am mai fost contactat de nimeni de la Dinamo"

tucudean
tucudean

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 noiembrie 2010 00:00

Golgeterul UTA-ei, George Ţucudean, spune că nu a mai primit nici un semn de la echipa de care aparţine, Dinamo Bucureşti.

 

Cel din urmă a avut mult de furcă cu fundaşii adverşi, având în vedere că jocul „Bătrânei Doamne“ s-a bazat pe multe mingi lungi, aruncate la bătaie spre careul gazdelor. „A fost un meci greu, disputat pe un teren atât de mocirlos cum am mai avut parte doar când jucam la Gloria, în deplasări. Ştiam că va fi un meci de luptă, cu mingi lungi, nu sunt prea multe ce poţi să faci pe un aşa teren“, ne-a declarat Ţucudean.

Vârful de 19 ani a izbit transversala la reuşita cu numărul doi a lui Capătă, dar s-a revanşat câteva minute mai târziu când a reluat mingea în poartă după o bună acţiune a lui Nădăban. „Mă bucur că mingea i-a ricoşat atât de bine lui Capătă, care a înscris. Nu îmi simt postul ameninţat pentru că a înscris el de două ori. Glumind puţin pot spune că voi continua să joc deoarece se accidentează ba Voiculeţ, ba Drăgan.Nu e important dacă iese Ţucudean din prima echipă sau înscrie Capătă, tot ce contează e ca echipa să câştige cât mai multe meciuri“, a precizat Ţucudean.
Arădeanul este împrumutat la gruparea arădeană de la Dinamo Bucureşti şi există şi posibilitatea, e adevărat mică, ca el să revină în „Groapă”.  „Nu ştiu ce se va întâmpla în pauza competiţională cu mine, nu am vorbit cu nimeni despre asta şi nici nu am fost căutat de cineva“, ne-a declarat George Ţucudean. Atacantul va absenta la partida cu Unirea Alba Iulia de sâmbăta viitoare, el fiind eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene, după ce a sărbătorit golul cu numărul trei pe gard, alături de galerie.

 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează