FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

Vezi imagini de la mitingul suporterilor U Cluj

Articol de GSP - Publicat joi, 29 ianuarie 2009 00:00

Vezi imagini de la mitingul suporterilor şi al sportivilor "şepcilor roşii", la care au participat peste 3000 de oameni. Cele mai interesante cadre sînt următoarele:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
 •  30 Martie 2009, 18:19

respect U Cluj si Uta!!echipe frumoase, de traditie ce le-as vrea vesnic in prima liga..pacat,pacat k nu sunt oameni sa le sustina..spre deosebire de bistrita,piatra-neamt,urziceni,medias etc etc ..echipe mediocre kre nu spun nimic niciodata..rusine oamenilor de fotbal!!

 •  30 Ianuarie 2009, 14:32

BA,JURNALISTII LUI FECALI ,DE CE TAIATI DIN MESAJ ,CA NU AM FOLOSIT NICIUN CUVANT URAT?RUSINE SA VA FIE ,IN TOT ZIARUL VOSTRU VORBITI DOar despre steaua.Oare comanda el si la ziarul vostru?

 •  30 Ianuarie 2009, 12:32

PT STELISTU:Octombrie 2007 U CLUJ-steaua 2-1.Nu mai intreba in ce liga suntem ,important e ca *** Asa ca gura mica !NUMAI U CONTEAZA !

Vezi toate comentariile (32)
Comentează