FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA BUCUREȘTI

Academia Rapid poate pune piedică proiectului Armatei! Lăcătuș și Ion Ion ar putea pleca: "E valabil pentru amândoi"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 august 2017 21:34

Marius Lăcătuș a vorbit despre contractul pe care îl are la CSA Steaua. Atât el, cât și antrenorul Ion Ion au semnat pe doi ani, iar obiectivele sunt clare.

Surpriză însă! Dacă Rapid sau orice altă formație va reuși să-i ia fața Stelei în sezonul următor, cei doi ar putea pleca. Asta pentru că unul dintre obiective este promovarea în fiecare an. 

Ion Ion are contract pe doi ani, cu obiectivul clar de a promova în fiecare an. Dacă obiectivele sunt îndeplinite, contractul i se va prelungi automat pentru încă doi ani.

Asta e valabil și pentru mine. Dacă nu, ne dăm la o parte și lăsăm locul altora, care ar putea să facă lucruri mai bune”, a declarat Marius Lăcătuș la TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  31 August 2017, 11:48
Postat de rjka pe 31 August 2017, 11:29

bai extraterestrule steaua bucuresti dupa sentinta judecatoreasca trebuia sa-i ia locul in liga 1 fcsb-ului 2003 srl dar unde intr-o tara in care mori cu dreptatea in mana se intampla ca un srl sa evolueze in liga 1 tu inainte ca sa vina gigi nu tineai cu armata oare daca gigi nu a cumparat echipa nu e devina armata ca a trebuit sa intre in legalitate cu actele care la vremea respectiva nu sau facut cum trebuie iar gigi nu a cumparat echipa clar daca a fost continuatorul echipei asta e dar ca sa fi proprietar trebui sa ai un act de vanzare cumparare care nu se putea face pentru ca un obiect de patrimoniu nu poate fi cumparat in speta steaua.

Dupa sentinta judecatoreasca,csa are un nume si o emblema,sau inca un nume si inca o emblema,atat!cu astea poate denumi orice adunatura de prosti,CSA Steaua Bucuresti,fara absolut nici o legatura cu fosta FC Steaua Bucuresti,actuala FC FCSB!daca era cum zici tu,stai linistit,ca nu renuntau burtosii aia la locul in liga 1,in schimbul unui vis de a promova an de an pana in liga 1!Steaua joaca in liga 1,acolo a jucat si in 2003 si 1998 si in 1990,aia e continuatoarea!

297748703958908
Ucid Gratis  •  31 August 2017, 11:45

Lăcătuseeee !!! Nu ai treaba cu antrenoratul, cu managementul nici atat. Daca te lovea una din calitatile astea erai angajat pe bune undeva. Bineinteles ca ai sa pleci daca se intampla minunea sa-ti dea altcineva cu 2 lei mai mult.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  31 August 2017, 11:45

Mai bine v-ati la o parte de tot si ati disparea,ca nu are nimeni nevoie de clone infiintate in 2017 si sustinute din bani publici!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează