FOTBAL  »  LIGA 3  »  AFC RAPID

AFC Rapid acuză Primăria Sectorului 1: "Cei de acolo vor ca noi să renunțăm la toate drepturile"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iulie 2017 17:31

Oficialii lui AFC Rapid au transmis un comunicat de presă despre situația în care se află clubul giuleștean. Acuză Primăria sectorului 1 că pune presiune pentru a lua clubul și a-i transforma pe actualii conducători în oficiali fără putere de decizie!

Citește mai jos comunicatul AFC RAPID:

Dragi rapidisti,

In ultimele zile evenimentele legate de intentia primarului Tudorache de prelua intr-un fel sau altul ceea ce inseamna fotbalul rapidist, au luat o turnura ciudata, astfel incat ne simtim obligati sa ne exprimam un punct de vedere.

In primul rand suntem neplacut surprinsi de faptul ca a fost prezentat in spatiul public o adresa destinata AFC Rapid, document care are valabilitate pana luni, 17.07.2017, ora 12.00. Dar este prezentata publicului cu 48 de ore inainte de expirarea ofertei. Ciudat! Sa fie oare un mod de intimidare?

Totusi aceasta iesire din partea reprezentantilor primariei ne ajuta sa prezentam publicului cum s-au desfasurat evenimentele. In primul rand sa lamurim subiectul solicitarii functiei in noul club.

Acest lucru a fost strict initiativa domnului Tudor, lucru confirmat si de catre acesta. Apoi, reticenta noastra este justificata de faptul ca nu putem semna ceva in alb, atata timp cat la mijloc sunt bani publici. Nu ne incanta eventuale vizite la organele de ancheta. Am solicitat un draft, ceva ce are legatura cu proiectul, in schimb ieri am primit notificarea aparuta in public, care de fapt este o somatie si o capitulare neconditionata.

Adica noi sa renuntam la toate drepturile patrimoniale si nepatrimoniale pe care le detinem si in acelasi timp sa ne inscriem intr-o entitate care nu are nicio legatura din punct de vedere juridic cu fenomenul Rapid, adica Miscarea CFR!

De asemenea, pana mai ieri, lichidatorul provizoriu al FC Rapid SA- care observam ca a devenit partenerul primariei sectorului 1, in loc sa-si pastreze echidistanta la care-l obliga legea- spunea raspicat ca AFC Rapid foloseste abuziv numele Rapid, iar acum ne este solicitata o declaratie de renuntare la orice pretentie de ordin patrimonial sau nepatrimonial cu privire la Rapid. Cu acesta ocazie le multumim domnului primar si reprezentantului Sierra Quadrant ca ne recunosc ca fiind Rapid!

Si un alt aspect care trebuie lamurit este acela al dreptului de semnatura . Domnul Tudor reprezinta AFC Rapid doar in relatia cu AMFB, FRF, LPF in legatura cu legitimarea jucatorilor. Restul, organizare, management, juridic, relatii publice este exclusiv sarcina presedintelui executiv, Horia Manoliu. Asadar, orice document care nu are semnatura lui Horia Manoliu si care excede activitatii sportive, este nul!

Iar referitor la subiectul datoriilor AFC Rapid, va anuntam ca in cel mai scurt timp vom demara un audit financiar-contabil care sa ne prezinte situatia financiara exacta iar apoi sa incercam sa rezolvam cat mai repede aceasta problema.

In incheiere, va anuntam ca nu agreem politica pumnului in gura, suntem deschisi dialogului, dar daca se continua cu ultimatumuri nu vom ceda presiunilor si vom fi nevoiti sa ne continuam drumul inceput anul trecut, alaturi de cei care ne-au fost aproape pana acum.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (8)
mokinio
mokinio  •  18 Iulie 2017, 08:00

In continuare va bateti joc de RAPID! Nu cred ca manoliu are o sustinere financiara, macar la nivelul Primariei sect.1, dar, cum mirosul banilor pluteste in aer, v-ati gandit ca e pacat sa cedati drepturile "MOCA"! Primaria vine cu o propunere de finantare concreta, ce ofera manoliu si tudor? Pacat ca RAPID-ul a incaput pe mana unor escroci(in categoria asta intra si puscariasul copos gheorghe)!!!

vbga
vbga  •  17 Iulie 2017, 19:05

Rapid e la Moraru si pana nu o sa scoata la licitatie numele,sigla si palmaresul nimeni nu are dreptul sa foloseasca numele Rapid Bucuresti,in fotbal.

gannicus2014
gannicus2014  •  17 Iulie 2017, 18:27

oricine isi poate exprima parerea , insa numai rapidistii stiu ( sau ar trebui sa stie ) ce e la ei si numai ei sunt in masura sa-si decida viitorul ... bafta !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează