FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA - COMPREST 3-0

Antrenorul CSA Steaua așteaptă și jucători cu experiență la echipă » Mesaj pentru suporteri + Reacția primului marcator pentru CSA Steaua

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 23 iulie 2017 12:43

CSA Steaua a câștigat primul meci disputat de la reînființarea echipei, 3-0 în amicalul cu Comprest București, iar tehnicianul Ion Ion anunță că așteaptă în continuare întăriri în lot.

"A fost un test util pentru noi, cu o echipă cam de aceaași categorie cu cele de unde vrem să evoluăm noi în sezonul următor. Sunt mulțumit de joc, știam jucătorii care au venit de la Regal, care au reale calități, avem speranțe că putem face o echipă competitivă. O să auziți în curând numele lor.

Le-am spus și copiilor, e ceva istoric, am făcut un prim pas în acest proiect. E posibil să mai apară nume noi, selecția e deschisă, pot veni și jucători cu experiență. Mai e nevoie de un vârf cu experiență", a spus Ion Ion la finalul partidei.

Primul gol al steliștilor a fost înscris de Andrei Alin Predescu, fratele unei alte sportive înscrise la CSA, la secția de scrimă, Alexandra Predescu.

"Sunt stelist din tată în fiu, născut și crescut în Ghencea. Am început fotbalul la Steaua la 8 ani și de aceea am vrut să bat penalty-ul, mi-am dorit să înscriu primul gol la revenirea Stelei.

A fost o atmosferă fantastică, sper să promovăm și să ieșim mereu de pe stadion fericiți", a spus Alin Predescu.

"Au fost foarte activi suporterii, ne așteptam să vină, am zis că e bine să-și facă o părere despre proiect. Sper că i-am mulțumit și că vor veni cu încredere mai departe"
Ion Ion, antrenor CSA Steaua

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (42)
masinameaeata
masinameaeata  •  24 Iulie 2017, 10:53

Felicitari Steaua Bucuresti si nu CSA Steaua! Sper sa reusiti, eu unul sunt suporter al echipei adevarate a Stelei, cea care joaca in Ghencea, chiar si cu pauza de 15 ani.

1184173434939423
Arnautu Mihai  •  23 Iulie 2017, 22:48
Postat de vasglo pe 23 Iulie 2017, 17:30

Tipic pentru romanul talpanist! In timp ce castigatoare Cupei Campionilor Europeni se pregateste pentru al "n"-spelea sezon european, numele "Steaua" joaca un meci de verificare cu"marele" Comprest in campania de pregatire a intrarii in Liga a 5-a! In ce tara traim?!...-:)

Da asa este ..trăim in tara in care o oaie fara cap ca tine are dreptul sa își dea cu părerea ,tu si restul țăranilor becalisti infecți ce sunteți ...Steaua este doar una ..si Steaua este cea care joaca in templu ..dar unul ca tine nu are cum sa înțeleagă fenomenul ..asa ca ...Fortza Steaua ..anti cioban

990856970983989
Niculescu Adrian  •  23 Iulie 2017, 18:09

Un parvenit, infractor dovedit a pus mana pe o echipa si a prostit mii de oameni sa sustina jucaria lui. Sa fie sanatosi si sa voteze PSD. Proiectul Nou CSA Steaua este dificil, dar cu sustinerea nostaligicilor va reusi. Ar fi inca o dovada ca nicio faradelege nu ramane nesanctionata chiar si dupa 15 ani. Au timp in 4 ani sa gaseasca si sponsori, dar niciodata nu mai trebuie lasat clubul pe mana unuia. Societate pe actiuni, suporterii 10% si niciun alt grup de persoane sa nu detina mai mult se 20%.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează