FOTBAL  »  LIGA 3  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Anunț de ultimă oră din Craiova! Universitatea se reunește mâine, iar Peluza Sud '97 ia o decizie importantă! Mesaj clar către Mititelu

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 iulie 2017 09:15

Universitatea Craiova se reunește luni, la ora 20:00. Adrian Mititelu a stabilit deja stafful tehnic și administrativ, iar cel mai important, Peluza Sud vine lângă echipă.

Nicolo Napoli va fi noul director tehnic al clubului, Ovidiu Turcu antrenor principal, Adrian Filip antrenor secund, iar Robert Săceanu este director sportiv. De asemenea, președintele clubului va fi Marcel Iancu.

La AJF Dolj a ajuns deja dosarul de înscriere al clubului. Echipa va porni de la Liga a 4-a și va avea ca obiectiv promovarea succesivă până în Liga 1.

Peluza Sud 1997 a făcut un anunț important aseară. Va reveni lângă echipa care va juca la baza de pregătire de lângă Aeroportul Craiova.

Suporterii rămân însă fermi pe poziție și nu sunt de acord cu implicarea lui Adrian Mititelu, pe care-l văd unul dintre principalii vinovați pentru dispariția echipei o bună perioadă:

"După ani de pauză, în care în oraș a intervenit doar o invenție hidoasă a Federației Române de Fotbal, Peluza Sud 97 este datoare să se întoarcă necondiționat alături de echipa lângă care a trăit cele mai frumoase momente. Coerența, fidelitatea și neacceptarea niciunui compromis, ce ne-au ghidat în 20 de ani de existență a peluzei, ne obligă să fim alături de stema și culorile noastre atât de dragi.

În acest sens, invităm toți suporterii demni care au ținut steagul sus alături de noi, în cea mai grea perioadă a echipei, să asiste la primul antrenament oficial al Știintei, luni 17 iulie, ora 19:30 la baza sportiva situată vis-a-vis de aeroportul din Craiova.

Ținem sa amintim că poziția noastră față Adrian Mititelu rămâne neschimbată, considerându-l în continuare unul dintre principalii vinovați pentru umilințele prin care a trecut un simbol al fotbalului românesc, caracterizat de pasiune și devotament", a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a Peluzei.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (116)
1857266664498011
Laurentiu-Marian Negreţ  •  19 Iulie 2017, 00:18

Ce bataie de joc fata de cluburi de traditie in Tara Romaneasca .Vine Craiolguta cu CIUMA ROSIE si face echipa cu un infractor pe la Mogosoaia.A fost clonata si carata apoi de musca stiti voi unde... *** nu reprezinta orasul si spiritul Universitati Craiova. Nu simpatizez cu Mitichelu dar aici e vorba de continuitate nu de clonat echipe prin incubator si aruncate de CIUMATI ROSI in campionat. Uremaza alta clona CS Steaua. O sa cloneze astia in ROMANICA toate divizile...de rasul curcilor...Spectatorii pe etapa nu strangi 50.000,dar avem echipe cloante...MIZERIE MIZERIE MIZERIE

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

198939213804366
Adrian Addryano  •  17 Iulie 2017, 14:41
Postat de Adrian Addryano pe 17 Iulie 2017, 01:07

TRIBUNALUL DOLJ A STABILIT PRIN DOUA HOTARARI JUDECATORESTI CINE ESTE "STIINTA"!!!!!!!!!!Deci..........Astia infiintati ILEGAL in 2013 au incalcate legea pe banda rulanta ca si cei care le-au permis aceste ILEGALITATI!!!!!!!!!!In 2013 se inscrie cu societatea "sc blue lions capital sa mogosoaia si ce credeti,dupa o saptamana o schimba si se inscriu cu alta societate "club sportiv litera u s.a!!!!!!!!!!Pai bai fratilor unde ati mai pomenit ca in decurs de o saptamana sa te inscrii cu doua societati si sa faci abuzul asta!!!!!!!!!In 2014 au promovat ILEGAL pentru ca statutul nu fusese aprobat de Tribunal si deci nu era in vigoare,in vigoare era vechiul statut care nu le permitea sa promoveze din primul an de la infiintare!!!!!!!!!Hahahahaha!!!!!!!!!!!Deci,cum sa fii fanul acestei grupari politico-*** care a fost fondata ILEGAL in 2013??Este o tentativa de club si DNA-ul mai are putin si trimite in judecata DOSARUL legat de toate aceste ILEGALITATI si cum au promovat in 2014 ILEGAL!!!!!!!!!!

STIINTA REVINE IN FOTBALUL ROMANESC!!!!!!!!!!CLONA NU ESTE STIINTA ASA CUM A STABILIT TRIBUNALUL DOLJ!!!!!!!!!!

243144399532651
 •  17 Iulie 2017, 01:35

sfat pentru mititelu sa ii puna aripi la leu si cap de vultur si sa il faca grifon .si sa-i puna numele echipei FC CRAIO .ca FC GENOA. (la fel am taiat din litere cum au taiat ei din GENOVA au facut GENOA ...din CRAIOVA sa faca CRAIO . Si cu asta basta ..are "FC CRAIO" dar sa nu se mai laude cu universitatea ca nu el a inventat-o nu el a facut istoria ....si a investit prea putin .....foarte putin pentru prestigiul echipei ...e jignitor sa ne spuna ca ia banii familiei....pai cine te pune ..daca nu ai stai acasa ....nu mai faci echipa ....in ce comedie ne aflam .....sta fotbalul in Mititelu in Craiova ???? nu cred ....desi in 2012 nu au sarit sa ajute CS Apa ....asta si pt Mititelu a pus stapanire pe oras ....el in 2009 si 2010 nu a lasat in stadion pe Gaz Metan CFR ..desi era stadion public ....si contractul lui expirase ....daca era om ii lasa ....echipa lui era la Severin ca sa ia bani pe sub masa el de la primar ..si urla Universitatea e numai una Universitatea numai ea pe Oblemenco ..Mititelu lasa Stiinta ! ..echipa nu era la el .....punea el galeria sa-l injure ca sa-l intareasca ca patron...chiar si mai sus el a redactat comunicatul unde ne zice ..venim langa echipa ....nu suntem deacord cu Mititelu ..vrem sa vanda la americani la chinezi ...asteptam ...pai asteptati mult ca el nu va vinde niciodata ......el crede ca va ajunge sa vanda ca berlusconi la chinezi ... sa faca ce vrea .....pe mine m-a scarbit in 2008 si in 2009 nu avea drept de joc in europa

Vezi toate comentariile (116)
Comentează