FOTBAL  »  LIGA 3  »  PROMOVARE

Anunț surpriză după promovarea unei echipe în Liga a 2-a! Ar putea prelua numele unui club de tradiție al fotbalului românesc

Articol de - Publicat miercuri, 09 mai 2018 17:27

A doua formație din Liga a III-a care a obținut matematic dreptul de a evolua din viitorul campionat la nivelul eșalonului secund este ACS Șirineasa.

Formația antrenată de Cristian Dulca s-a impus clar, în deplasare, scor 5-0 în jocul cu Nuova Mama Mia Becicherecu Mic și are, acum, un avans de 10 puncte față de a doua clasată, Național Sebiș.

Formația sponsorizată de Nicolae Sarcină ar urma să evolueze în noul sezon de eșalon secund tot la Petroșani, unde se caută o colaborare cu factorii locali.

Se preconizează și schimbarea numelui echipei în Jiul 1919, variantă agreată de oficialitățile din Petroșani în condițiile în care se va finaliza, până la urmă, colaborarea dintre cele două părți.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
claudiu.h12
claudiu.h12  •  09 Mai 2018, 19:28

Forța : " Nouva Mama Mia Becicherescu Mic" !!! :))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează