FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA 1948 SA

Comunicat Peluza Sud Craiova » Mesaje tranșante pentru CS U, primarul Craiovei și Mititelu: "Scoate-l din echipă, nu suntem la Cascadorii Râsului!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iulie 2017 15:24

Într-un comunicat oficial remis astăzi, ultrașii din Peluza Sud '97 Craiova îi pun în vedere primarului Craiovei, Mihail Genoiu, să le "rezerve" peluza de pe noua arenă a Băniei: "Consideram că este stadionul nostru și nu al acestei minciuni care s-a insinuat în peisajul fotbalistic românesc acum 4 ani".

Suporterii își reafirmă susținerea pentru FC U Craiova, care a revenit luni la antrenamente la 6 ani de la dezafiliere și urmează să se înscrie în Liga a 4-a, dar se delimitează de Adrian Mititelu și de fostul lider de galerie Gabi Blondu, pe care-l acuză că a intervenit în favoarea patronului oltean la incidentul de zilele trecute de la reunire, dintre ultrași și fiul lui Mititelu. 

De altfel, Peluza Sud cere scoaterea din lot a lui Adrian Mititelu jr. 

Iată comunicatul integral postat pe pagina de facebook a peluzei: 

"In lumina ultimelor evenimente derulate in jurul inscrierii echipei de fotbal in Liga a 4-a tinem sa facem cateva precizari pentru a clarifica o serie de aspecte:

1. Am revenit in peisajul fotbalistic romanesc alegand calea cea grea, fiind perfect constienti de ceea ce presupune un drum anevoios ce incepe in coclaurile judetene ale Ligii a 4-a dar refuzand sa ne afiliem unei minciuni ce a luat nastere in 2013.

2. Dorim sa ne delimitam de orice asociere cu fostul si (din nefericire) actualul patron al echipei. Il consideram in procent covarsitor vinovat de toti acesti ani pierduti in zadar si de faptul ca in Craiova s-au creat doua tabere. Suntem satui de instante, de incertitudini, de minciuni si de sperante desarte. Dorim sa facem public faptul ca vom contesta in continuare acest personaj sinistru si il asiguram ca nu vom uita niciodata raul pe care ni l-a adus in toti acesti ani.

3. Dorim sa ne delimitam de orice asociere cu fostul lider al galeriei, Gabi Tarca, zis si Gabi Blondu, care a pus mai presus de oamenii din Peluza interesele personale si pe cele ale familiei Mititelu. Din momentul asumarii acestui rol s-a incheiat absolut orice posibila imixtiune a acestuia in viitoarele actiuni ale Peluzei. Recent, la primul antrenament al Universitatii, a sarit in apararea “fotbalistului profesionist” Adrian Mititelu Junior in momentul in care suporterii au incercat sa il scoata de pe teren.

4. Impunem scoaterea din lot a acestui asa zis fotbalist amintit mai sus. Nu putem accepta faptul ca am ajuns intr-un moment atat de penibil, incat fiul unui patron hulit, care nu de mult arata semne obsecene acelorasi suporteri care acum dau identitate echipei, sa isi permita sa dea interviuri in numele lotului. Tinem sa facem precizarea ca ne-am inscris intr-o competitie sportiva, nu la “Cascadorii rasului”. Observam ca acest patron continua sa se comporte ca si cand acest club este propria jucarie, profitand de un val de simpatie datorata victimizarii sale din toti acesti ani.

5. In momentul in care lucrarile noului stadion vor fi finalizate, dorim sa ocupam Peluza Sud la meciurile echipei noastre. Consideram ca este stadionul nostru si nu al acestei minciuni care s-a insinuat in peisajul fotbalistic romanesc acum 4 ani.

6. Multumim tuturor celor care ne-au sustinut cauza si va asiguram ca vom alege in continuare calea dreapta si curata, chiar daca aceasta presupune foarte multe sacrificii."

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (55)
stefy29
stefy29  •  21 Iulie 2017, 23:37
Postat de jonescu pe 21 Iulie 2017, 22:26

...cate meciuri ai vazut tu copile pe Tineretului ,ori pe Central ? Cate perechi de tenesi ti-ai rupt tu pe zgura din spatele tribunei oficiale si cate palme parintesti ai luat tu de la Clement Iordanescu sau Nicolae Opris,de-ti permiti sa spui ca eu, opinia mea am scris-o pentru doi arginti ? Sa-ti fie rusine !

Domnule Jonescu vreau sa- mi raspundeti sincer la niste intrebari : - ati tinut cu echipa de fotbal Universitatea Craiova dupa anul 1991 cand sectia de fotbal s-a desprins in baza legii din clubul mama? -ati tinut cu aceasta echipa pana in anul 2013 ? - cu cine ati tinut la meciul direct dintre FCU si cs litera u de pe Oblemenco ? - considerati ca este normal ca o echipa sa fie primita direct in liga 2-a fara niciun merit sportiv? - considerati ca un stadion ce apartine comunitati sa fie folosit de o singura entitate sportiva exclusiv privata( sa ma lasati cu asocierea ca patronii de carton ai cs litera u in contract si-au pus doar clauze favorabile)? - vi se pare normal cum a fost dezafiliata Universitatea Craiova? Astept raspunsurile pentru ca ati fost la meciurile Stiintei, dupa cum rezulta din ceea ce spuneti. Si eu am fost la meciurile Stiintei si pentru mine nu exista dubiu in privinta originalului. Stiinta este una singura si aceea nu este cs litera u!

239210873112253
Adrian Și Atât  •  21 Iulie 2017, 22:48
Postat de jonescu pe 21 Iulie 2017, 22:26

...cate meciuri ai vazut tu copile pe Tineretului ,ori pe Central ? Cate perechi de tenesi ti-ai rupt tu pe zgura din spatele tribunei oficiale si cate palme parintesti ai luat tu de la Clement Iordanescu sau Nicolae Opris,de-ti permiti sa spui ca eu, opinia mea am scris-o pentru doi arginti ? Sa-ti fie rusine !

Ok, pentru 2 roni atunci. Rușine să îți fie ție. reproduc: ” ...daca eu,om trecut de 59 de ani,care am fost la meciurile Stiintei inca de cand se juca pe Tineretului,nu consider ca in 2013 a aparut "o minciuna"in locul Universitatii,inseamna ca echipa care va juca joi cu AC Milan este adevarata noastra echipa de suflet a adevaratilor suporteri olteni,subliniez a adevaratilor suporteri ! ” cine naiba te crezi ? spusele tale sunt mai adevărate ca siteul UEFA? Acolo sunt 2 echipe dinstincte. Tu spui altceva! iar ca argument aduci amintirile cu: ” si cate palme ai luat tu de la Clement Iordanescu sau Nicolae Opris ” Deci argumentul ne 1 e că dacă ai luat bătaie atunci ști, atunci adevărul e al tău. Iar dacă, mulțumesc lui dumnezeu, nu mi-am luat bataie atunci conform logicei PSD decare dați dovadă eu sau noi: ”TERMINATI CU TOT FELUL DE COMUNICATE IN CARE SA DATI ULTIMATUMURI,PENTRU CA VOI,DOAR TREBIUIE SA FITI DOAR SPECTATORI LA O INTRECERE SPORTIVA,” cu litere mari ne spuneți că dreptul nostru contituțional la opinie nu există. Pentru că, iar reproduc: ”ca echipa care va juca joi cu AC Milan este adevarata noastra echipa de suflet a adevaratilor suporteri olteni,subliniez a adevaratilor suporteri !” deci iar punctați cu exactitate cine e un adevărat suporter. Întrebarea este : a cui? ca să fi suporter trebuie să ai o echipă. Domnia ta ești cam confuz, postezi pro CSU PSD Craiova dar tragi de urechi suporteri FCU. Ce urmează? să ne spuneți ce canale TV să urmărim și ce

jonescu
jonescu  •  21 Iulie 2017, 22:26
Postat de Adrian Și Atât pe 21 Iulie 2017, 17:09

Dacă tu spui ceva! eu trebuie să și cred? Pe siteul UEFA în dreptul CSU este trecut drept anul înființări 2013. Și există încă o echipă FCU ce are rezultatele și istoria Științei. Deci conform UEFA sunt 2 echipe dinstincte. Dacă în viitor se va dovedi că echipa din liga 4 a nu va fi continuatoarea FCU! înseamnă că ne înșelăm noi și FCU a murit. Pînă atunci, deși dumneata pentru 2 arginți postezi opinii pro CSU, noi vom continua să credem că știința a renăscut. E un drept născut din durere, dar e drept costituțional. Așa că... - deși clonele PSD CSU doresc asta - Știința a renăscut. PENTRU POSTACII cLONEI: Aveți o echipă de suflet. Postațivă comentarii pe știrile despre ea, nu numai aici. Jucați cu Milan și e pustiu acolo. Pe voi vă doare mai mult de o echipă de liga 4-a decât de echipa voastră.

...cate meciuri ai vazut tu copile pe Tineretului ,ori pe Central ? Cate perechi de tenesi ti-ai rupt tu pe zgura din spatele tribunei oficiale si cate palme parintesti ai luat tu de la Clement Iordanescu sau Nicolae Opris,de-ti permiti sa spui ca eu, opinia mea am scris-o pentru doi arginti ? Sa-ti fie rusine !

Vezi toate comentariile (55)
Comentează
Close