FOTBAL  »  LIGA 3  »  AMICAL

CSA Steaua, victorie zdrobitoare în ultimul amical! Un jucător a marcat 5 goluri

Florin Răsdan // foto: Facebook @ CSA Steaua București
Florin Răsdan // foto: Facebook @ CSA Steaua București

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2021 14:28 / Actualizat miercuri, 24 februarie 2021 15:05

CSA Steaua a obținut o victorie categorică în meciul amical de astăzi, jucat în compania echipei satelit a Academicii Clinceni. „Militarii” s-au impus cu 8-0.

În ziua în care se împlinesc 34 de ani de când Steaua a cucerit Supercupa Europei, CSA a reușit cea mai clară victorie a iernii, 8-0 cu Academica Clinceni II. „Militarii” nu au avut milă de echipa satelit a Academicii, iar Florin Răsdan a oferit un adevărat recital.

Florin Răsdan, 5 goluri pentru CSA Steaua

Mijlocașul în vârstă de 25 de ani a marcat 5 goluri. Pe lista marcatorilor și-au trecut numele și Dragoș Nicolae, cu două reușite, și Ovidiu Morariu. În mod surprinzător, primul gol al „roș-albaștrilor” a venit abia în minutul 45. Acesta poartă semnătura lui Dragoș Nicolae. La doar un minut distanță a venit și golul 2, reușit de Morariu cu un șut de la mare distanță. 

În partea a doua, „militarii” s-au dezlănțuit. Răsdan a marcat în minutele 56, 69, 76, 78 și 84, iar Dragoș Nicolae a marcat al doilea său gol în minutul 73.

  • Echipa de start CSA Steaua: Bălbărău, Morariu, Bactăr, Călințaru, Neacșu, Mihăescu, Enceanu, Nițu, Răsdan, Mihalache, Dr. Nicolae 
    Rezerve: H. Iancu, Beța, Walace, A. Ilie, Băjenaru, Chipirliu, Huiban, Pacionel, Nsiah

VIDEO. Cum arată bijuteria de 100 de milioane de euro din Ghencea filmată cu drona

Citește mai multe știri din ligile inferioare:

Imaginile degradării pe un stadion din România » Cum a ajuns să arate una dintre arenele-simbol din fotbalul nostru

Incident șocant cu un jucător de la Petrolul Ploiești: atacat și bătut în plină stradă!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (9)
catalynn
catalynn  •  25 Februarie 2021, 00:53

Au crăpat iar inimile in jjijjisti! :-))) Echipa arată foarte bine (in toamna s-a văzut lipsa stagiilor de pregătire plus carantina după meciul din Berceni), felicitări băieți și succes in retur plus baraje! :-)))

liberec2_0fcsb
liberec2_0fcsb  •  24 Februarie 2021, 20:45
Postat de mir21 pe 24 Februarie 2021, 18:07

Astept titlul dupa ce aia de la fcsb o sa le tranteasca terenul in cap la gradati, mai este putin

Tu nu vezi ba prostule ca Steaua da de pamant cu satelitii vostri? Ce sa mai astepti? Ziua de maine, permisul de conducere pt. Coman sau sa-i eliminati pe Liberec. :)))))))

bodystyle74
bodystyle74  •  24 Februarie 2021, 19:04
Postat de manutd.steaua pe 24 Februarie 2021, 17:59

E de neinteles,da,dar traim in Romania! Daca tu ai crescut cu Steaua armatei si ei au dat echipa,inseamna ca echipa nu mai este a armatei,mai au doar numele (sa fie sanatosi cu el,sa-i ajute Dumnezeu sa ia chirie 3,7 milioane de euro anual,fara taxe)!Apoi,suntem in 2021,nu ti se pare cam rusinos ca lumea sa mearga la munca si din taxele lor,niste gradati sa aiba echipa de fotbal,care sa lupte intr-o competitie sportiva cu niate privati???? Nu zice nimeni ca armata sa nu aiba echipa de fotbal,poate avea,dar sa joace separat la amatori! Fotbalul profesionist nu e pentru *** de la bugetul de stat!

Nu o sa joace nici macar in liga2 sub patronajul mapn. Echipa se transforma intr-o societate pe actiuni iar un privat sau mai multi vor detine pachetul majoritar. Clubul sportiv va da sub forma de imprumut stema ,palmaresul si va administra stadionul unde va juca fcsteaua. La fel se intampla la craiova unde stema si palmaresul nu este a lui rotaru. Au explicat asta intr-un comunicat imediat dupa ce au castigat in prima instanta palmaresul.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close