FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA - COMPREST 3-0

"Echipa a arătat ca un bloc monolitic mobil, care se poate descompune pe elemente de valoare, cu o matrice tehnică optimistă". Wait, what? Cronică "spectaculoasă" pe siteul Armatei

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 iulie 2017 17:47

Site-ul oficial al celor de la CSA Steaua a prezentat o cronică la partida amicală dintre formația roș-albastră și Comprest București, scor 3-0, o înfruntare între două echipe cu pretenții de Liga a 4-a.

Considerațiile sunt foarte fine.

" Steaua a câștigat meciul amical cu Comprest, scor 3-0 (3-0), iar echipa a arătat ca un bloc monolitic mobil, care se poate descompune pe elemente de valoare, în funcție de necesități.

Sigur că mai este de muncă, dar relațiile de joc sunt bine închegate, jucătorii sunt dispuși la efort, iar schimburile de poziții în teren arată o matrice tehnică optimistă", a sunat o parte din cronica scrisă pe site-ul Armatei.

"Steliștii au apăsat pedala de accelerație la mijlocul mitanului, astfel că, după acțiuni pe flancuri, purtate în viteză, Vîlcea minutul 22, dar și Mirea, minutul 24, au majorat diferența pe tabela de marcaj", sună o altă frază a cronicii.

Textul integral poate fi parcurs AICI!

CSA Steaua a câștigat primul meci amical de la revenire după golurile lui Predescu (14 p.), Vîlcea (22) și Mirea, două minute mai târziu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
masinameaeata
masinameaeata  •  24 Iulie 2017, 10:47

Felicitari! Comentariul meciului este foarte bun, as putea spune chiar exceptional. Am citit ca unii sunt deranjati, dar asta pentru ca au citit pana acum doar articole din gsp.

297748703958908
Ucid Gratis  •  24 Iulie 2017, 07:51

Niste comunisti, niste trantori. Comentariu marca ,,oda partidului comunist roman'' . Gasca asta se simtea bine la cap-ul comunist unde fiecare se simtea proprietar. Mentalitate si comportament de anii '50. Sint suporteri speciali, isi aleg echipa favorita in functie de proprietar. Sa fie la ei acolo.

capitza1967
capitza1967  •  23 Iulie 2017, 23:57

CRONICILE LUI VASILE URECHE !

Vezi toate comentariile (34)
Comentează