FOTBAL  »  LIGA 3  »  ANTRENOR

EXCLUSIV Petrolul îi dă șah-mat adversarei directe pentru promovare: i-a luat antrenorul » Primele reacții

Articol de - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 10:52

După ce Octavian Grigore a trecut în staff-ul administrativ, șefii celor de la Petrolul au ales noul antrenor.

Astfel, potrivit surselor GSP.RO, petroliștii l-au ales pe ca antrenor pe Romulus Ciobanu, tehnicianul celor de la FCM Alexandria, rivala directă pentru promovarea în Liga a 2-a.

Romică Ciobanu, 40 de ani, a preluat-o pe echipa din Teleorman în sezonul 2014-2015, iar la finalul sezonului 2015-2016 a promovat-o în Liga a 3-a.

Petrolul Ploiești e lider în Seria a 3-a din Liga a 3 -a, cu 32 de puncte, cu două mai multe decât urmăritoarea AFCM Alexandria.

În staff-ul lui Ciobanu va fi și Cătălin Grigore, care va ocupa funcția de antrenor cu portarii. Acesta a mai fost la Dinamo și la Petrolul, când echipa a câștigat Cupa României. 

"Eu judec alegerile managerial și pentru atingerea obiectivelor. L-am urmărit foarte atent și am avut o discuție cu el. Sunt convins că va fi un antrenor de tip Contra, tânăr și dornic de performanță. E o din care sunt sigur că Petrolul va avea de câștigat" Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, principalul sponsor al clubului

 

screenshot 1
Romică Ciobanu, foto: ziarulteleormanul.ro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează