FOTBAL  »  LIGA 3  »  FARUL

EXCLUSIV Planuri mari în 2017 la SSC Farul! Fanii strâng bani pentru recuperarea siglei și a palmaresului » Incertitudini legate de stadion + probleme cu o altă formație apărută în oraș

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 ianuarie 2017 11:00

Proiectul suporterilor celor de la Farul prinde tot mai mult contur. Fanii au planuri mari pentru 2017 și speră să recupereze sigla și palmaresul după licitația la care sunt gata să intre cu o sumă importantă. 

După înființarea Suporter Spirit Club Farul Constanța ( SSC Farul Constanța), echipă care are un parcurs fabulos în Liga a 4-a (19 victorii în tot atâtea meciuri), acum fanii strâng bani pentru recuperarea siglei, culorilor și a palmaresului.

Recuperarea însemnelor clubului Farul Constanța este principalul obiectiv al Asociației. Fanii speră ca în Liga a 3-a echipa să evolueze deja cu vechile însemne. În acest sens au deschis un cont la bancă în care speră să strângă banii necesari pentru a participa la licitație. (DETALII AICI)

Unul dintre principalii oameni din conducerea noii echipe a stat de vorbă cu GSP.RO despre acest aspect. Sorin Mihăilescu a anunțat că în sezonul următor sunt șanse mari ca Farul să revină la însemnele tradiționale.

"Deocamdată nu știm de câți bani avem nevoie. Acum se face evaluarea. Noi vrem să strângem cât mai mulți bani ca să fim siguri că avem puterea să cumpărăm. Acum suntem 220 de membri cotizanți și numărul va crește. Se face acea evaluare și aflăm cât ne trebuie.

Credem că în luna mai, cel târziu iunie, însemnele clubului vor fi scoase la licitație. Credem că va fi nevoie de maxim 150.000 de euro. Licitația va începe de la suma evaluată și va tot scădea. Dar nu vrem să pierdem timp. Vrem însemnele cât mai repede. Mai mult de o licitație sau două nu putem pierde", a zis Sorin Mihăilescu pentru GSP.RO.

15874957 1133109493468293 8739836906243319168 o

Incertitudini legate de stadion 

Fanii au participat anul trecut la mai multe acțiuni de ecologizare a arenei din Constanța, însă încă nu știu dacă vor juca aici în Liga a 3-a. Lucrurile sunt destul de încurcate. 

"Trebuie să găsim o soluție ca stadionul să ajungă din nou la Primăria Constanța, care să ni-l subînchirieze. A fost acea ședință în care s-a pus problema să-l ia, dar nu s-a rezolvat nimic. 

Încă suntem în joc de glezne. Facem tot ce putem ca să-l recuperăm. E important ca lumea să vadă că ne mișcăm, nu stăm pe loc. Primăria și Consiliul Județean au zis că ne ajute. Așteptăm să vedem dacă anul ăsta fac ceva.

Noi l-am mai văruit, am făcut lucruri acolo. E ca în vremea lui Bosânceanu, ce să facem mai mult deocamdată?", a zis Sorin Mihăilescu. 

Proiect și pentru grupele de copii și juniori

Fanii Farului au în plan înființarea a 10 grupe de copii și juniori, din care în viitor să scoată jucători pentru prima echipă. 

"Avem totul foarte bine aranjat. Vrem să-l aducem pe Vasilică Cristocea la centrul de copii și juniori.

Facem o academie de fotbal puternică, care să ne ajute în viitor. Copiii din Constanța vor veni cu drag la noi, să joace la Farul.

Nu am făcut acum grupele pentru că oricum nu aveau unde să joace până în vară. Abia din vară pot să fie înscriși undeva, într-o competiție", a zis Sorin.

"Academia Farul nu are nici o treabă cu noi"

 În Constanța a apărut un club de juniori numit "Academia Farul", care însă nu are nici o legătură cu vechea echipă a orașului. Sorin Mihăilescu anunță că acestui club îi va fi interzis să folosească numele de "Farul". 

"E o altă Societate Comercială. Nu are nici o legătură cu noi. Au o siglă care se aseamănă cu cea a lui Farul, cu un rechin. Dar nu există nici o legătură cu adevăratul Farul. Am depus actele pentru înregistrarea SSC Farul și le vom interzice să mai folosească acest nume. Nu are nici o treabă", a zis Sorin Mihăilescu. 

 12039247 1622407434689956 756149706965083211 n

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1800807840147227
Iulian Serban  •  07 Ianuarie 2017, 20:27

In ultimii ani au disparut echipe de traditie...suporterii insa nu renunta!Un lucru bun!De-am vedea in urmatorii ani Farul,cu sigla si palmaresul,UCJ,Petrolul,Ceahlaul...!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  07 Ianuarie 2017, 18:35
Postat de Benny Mican pe 07 Ianuarie 2017, 17:44

Ce identitate are farul cand may tot timpul a fost sclava lui steaua.un oras mare care ar fi trebuit sa isi sustina propria echipa, nu sa fie presul stelei

vai de capul tau,esti total pe langa fenomen,farul a incurcat steaua cand a putut,copilandru,ba chiar i a pus mari probleme,dar frustrarea si invidia unora e mare,sigur esti fan fcdbist,logic ca sunt suporterii stelei infratiti cu farul asa cum fcdb este cu u cluj la acest capitol

131283120705851
Benny Mican  •  07 Ianuarie 2017, 17:44

Ce identitate are farul cand may tot timpul a fost sclava lui steaua.un oras mare care ar fi trebuit sa isi sustina propria echipa, nu sa fie presul stelei

Vezi toate comentariile (5)
Comentează