FOTBAL  »  LIGA 3  »  DECIZIE

EXCLUSIV Trădare în masă! Toți jucătorii de la Dinamo au semnat cu marea rivală din București

Articol de - Publicat luni, 26 iunie 2017 17:04

Situația de la secția de fotbal (seniori) a celor de la CS Dinamo este foarte proastă, așa că fotbaliștii au plecat în masă de la echipă pentru a semna cu AFC Rapid. 

CS Dinamo, echipă din Liga a 5-a, a pierdut toată echipa de seniori, jucătorii plecând fiind nemulțumiți de condițiile care li se oferă, dar și de cotizația de 150 de lei pe care trebuie să o plătească lunar.

Acestora li se mai adaugă alți 50 de lei, dați pentru celelalte secții ale clubului. 

Surse GSP.RO susțin că aceștia au ales să plece în probe la Progresul, dar n-au fost mulțumiți de ceea ce au găsit acolo, așa că au plecat la AFC Rapid, formație proaspăt promovată în Liga a 4-a. 

"Momentan suntem în vacanță. Noi ne vom înscrie în Liga a 5-a și vom vedea când se termină vacanța dacă vom avea echipă și dacă vom putea continua", a zis Ionel Augustin, șeful secției de fotbal de la CS Dinamo. 

CS Dinamo a terminat în sezonul trecut pe locul 6 în seria a doua din Liga a 5-a pe București.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
robotzel
robotzel  •  27 Iunie 2017, 09:21

si uite o dovada clara ca o echipa departamentala nu poate sustine fotbalul profesionist. o sa fie la fel si la CSA. o sa vedeti. atunci sa il mai aud pe talpan cat valoreaza brandul si sigla lui. sa il aud cum mai vrea milioanele de euro.

vicol_vali
vicol_vali  •  27 Iunie 2017, 07:18

Inclusiv ăia mai mici ce au fost pe stadion la baraj, mai furau măcar fier vechi, un pic de zgură, că așa era viața atunci, un bol de mazăre de la țărani, așa era viața. Și tac-su, i-a zis, fură mazărea că este bine la mâncărica fiartă la aragazul produs la Ghidigeni. Oameni nebuni.

vicol_vali
vicol_vali  •  27 Iunie 2017, 07:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează