FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA BUCUREȘTI

FCSB nici nu poate visa! Numărul abonamentelor vândute de Steaua: "S-au dat înainte să fie tipărite!" + S-a schimbat stadionul pe care va juca

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 iulie 2017 18:58

Secția de fotbal a celor de la CSA Steaua și-a reluat în acest an activitatea, iar în sezonul viitor va juca în Liga a 4-a sau a 5-a.

Horia Enache, unul dintre liderii galeriei steliste, apropiat al proiectului Armatei, a anunțat la Radio Sport 1 că cele 1000 de abonamente puse în vânzare de CSA Steaua au fost vândute deja.

"Cele 1000 de abonamente s-au epuizat înainte de a fi tipărite. Au fost cumpărate și de fani din afara țării care nici nu vor fi prezenți la meciuri. Ei vor doar să ajute clubul în acest mod", a declarat Horia Enache.

Spre deosebire de CSA, FCSB nu a mai vândut abonamente de 6 ani de zile. În acest sezon, este singura echipă dintre favoritele la titlu care nu oferă fanilor această opțiune.

Enache spune că CSA Steaua nu-și va juca meciurile nici pe terenul 2 nici pe terenul 5 din Ghencea, ci pe terenul de rugby din același complex: "Au fost mulți suporteri astăzi, 2000. Chiar dacă CSA ne tratează cu mult respect și a anunțat că face tribune la terenul 5 din Ghencea, în această seară vom propune să jucăm în Liga a 4-a pe terenul de rugby, unde sunt peste 4000 de locuri. Va fi afluență mare de spectatori".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (156)
328487644244057
Todea Gheorghe  •  24 Iulie 2017, 21:15

daca nu au fost tiparite abonamentele, ce sa vandut? prostia. STIRE DE ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

timm
timm  •  24 Iulie 2017, 11:37
Postat de vasglo pe 24 Iulie 2017, 10:16

Ce pacat ca "incultii" aia de la UEFA nu stiu cum sa citeasca o sentinta judecatoreasca din Romania si, mai grav, nu asculta parerile unor "experti" in dreptul sportiv precum @catalynn, @timm si alti frustrati demni de mila!..-:)

Pacat ca esti prostalau. Ti-a explicat Burleanu,dupa inscrierea echipei Steaua in campionat, FRF trece palmaresul in dreptul ei. Apoi trimite o instiintare la UEFA si se face si acolo modificarea.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  24 Iulie 2017, 10:40
Postat de masinameaeata pe 24 Iulie 2017, 09:55

Exista doar Steaua si Fcsb. NU exista CSA Steaua si Fcsb. CSA Steaua exista doar in mintea unor jurnalisti, in realitate exista asa cum a decis ICCJ doar Steaua si atat!

Doar ca "doar Steaua" n-a fost din 47 pana azi!cum s-a schimbat numele se mai schimba...cum s-a schimbat sigla,se mai schimba!

Vezi toate comentariile (156)
Comentează