FOTBAL  »  LIGA 3  »  PROFESIE

Florin Costea, admis la cursurile pentru licența de antrenor: „Poate ajung un antrenor mare!”

Florin Costea // foto: Facebook @ CS Viitorul Dăești
Florin Costea // foto: Facebook @ CS Viitorul Dăești

Articol de GSP - Publicat luni, 18 octombrie 2021 13:52 / Actualizat luni, 18 octombrie 2021 13:58

Florin Costea (36 de ani) a trecut cu brio de examenul pentru admiterea la cursurile pentru licența de antrenor categoria C, organizate de AJF Vâlcea.

Fostul atacant de la FCU Craiova, FCSB și CFR Cluj, care evoluează în prezent la CS Viitorul Dăești, echipă din seria 6 a Ligii 3, a susținut săptămâna trecută examenul pentru admiterea la cursurile care conferă licența de antrenor categoria C, informează Liga2.ro.

El a trecut cu brio de examenul susținut în fața Comisiei Tehnice a Asociației Județene de Fotbal Vâlcea, atât de proba scrisă cât și de cea practică.

Respectivele cursuri se întind pe o perioadă de 3 luni, la finalul cărora atacantul va putea obține licența UEFA C de antrenor.

Florin Costea: „Poate voi ajunge un antrenor mare”

În luna iunie, Florin Costea declarase pentru sursa citată că se va retrage din cariera de fotbalist de la Viitorul Dăești și că „poate voi ajunge un antrenor mare, nu știi ce îți oferă viitorul”.

„Nu mai vreau să mai plec de acasă, de lângă familie, am fost plecat 20 de ani! Dăești este ultima echipă pentru care mai joc, de aici mă retrag. Mai vreau să joc de plăcere, dacă sunt ferit de accidentări, joc cât mă țin picioarele. Când nu mai pot să joc, ridic mâna și mă dau singur la o parte. Eu vreau doar să joc, asta îmi place, nu sunt pasionat să și joc și să antrenez.

Când voi dori să antrenez, voi pune stop carierei de jucător. Poate voi ajunge un antrenor mare, nu știi ce îți oferă viitorul în viață, trebuie să profiți de oportunitățile care apar. Când eram mic îmi doream să fiu fotbalist, dar nu mă gândeam că ajung să joc la echipa națională, chiar dacă asta visam”, a spus Costea.

Golgheterul Ligii 1 în sezonul 2008/2009, cu 17 goluri înscrise, Florin Costea evoluează la Viitorul Dăești din 2019. Echipa sa evoluează în seria 6 a Ligii 3, unde ocupă prima poziție după 8 etape, cu 19 puncte, unul peste CSM Slatina.

7 meciuria adunat Florin Costea la echipa națională a României, fără să marcheze în „tricolor”

VIDEO » Cum era tratat Cosmin Gângioveanu de Florin Costea: „Bunicul meu l-a rugat să nu mă mai înjure”

Citește și: 

Rețeaua licențelor false de antrenori: nepotul lui Gigi Becali, un antrenor la CSA Steaua și directorul Juventus Torino Academy, posesori de diplome UEFA contrafăcute la Chișinău

Cum se ia licența la Chișinău » Șeful Școlii de Antrenori din Republica Moldova dezvăluie: „Legislația îmi permite să fac asta, în România nu se poate”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
780708698710213
Razvan Claudiu  •  18 Octombrie 2021, 16:49

Desigur ! I se citeste geniul pe moaca.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează