FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA

FOTO CSA se pregătește de Liga a 4-a! Se montează tribunele terenului pe care va juca Steaua

Foto: Asociația Steliștilor 1947 +2   FOTO
Foto: Asociația Steliștilor 1947

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 august 2017 19:54

CSA Steaua va afla luni dacă va juca în Liga a 4-a sau a 5-a, însă până atunci trebuie să-și construiască o tribună de minimum 200 de locuri pentru a îndeplini condițiile impuse de AMFB.

Echipa Armatei a vândut deja 600 de abonamente pentru sezonul care va începe în weekendul 1-3 septembrie și se preconizează că la fiecare meci de acasă va avea parte de o galerie numeroasă.

Astfel, oficialii clubului au început deja să monteze tribunele pentru terenul pe care CSA va juca meciurile de acasă. Echipa lui Marius Lăcătuș nu va juca pe stadionul Ghencea, ci pe unul dintre terenurile adiacente pe care în trecut se făceau antrenamentele.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (63)
1294946600615396
Toma Vasile Valentin  •  19 August 2017, 06:50

Eu sunt petrolist dar știu ceva Steaua este Ghencea Dinamo ștefan cel mare rapid Giulești sau corect echipe de cartier singurele meciuri care de disputau in afara cartierelor erau cuplajele sau finala cupei va multumesc

catalynn
catalynn  •  19 August 2017, 00:39
Postat de rakanishu pe 19 August 2017, 00:06

Tu crezi ca intereseaza pe cineva ca CSA si-a continuat activitatea la tir, baschet ( de fapt aici e vb de o clona ) sau sticlism ? Steaua TA la fotbal nu a existat timp de 14 ani, si-a incetat activitatea, s-a desfiintat ( tot aia e ), dar a existat toti acesti ani prin continuitate datorita oierului si a celor din armata ( aia care zici tu ca s-ar duce la puscarie - duca-se daca sunt vinovati ), dupa logica ta, Steaua a disparut in 2003 si ce exista acum sunt doar niste clone ordinare ( una ciobaneasca si una comunista ), cu care mergem mai departe ? Om vedea, momentan eu prefer aia care inca tine steagul sus pentru Romania.

Dupa mine treaba e simpla. in 2003 Steaua si-a incetat activitatea, clubul CSA Steaua functionand ca si pana atunci. Acum se reia activitatea echipei de fotbal, Nu e Steaua singura echipa care a avut intreurpere si nu s-a facut nicio gaura in cer :-) Palmaresul 2003-2014 desi teoretic este al Stelei pt ca ciobanul a mintit pe toata lumea ca el are Steaua si a cumparat-o legal, n-are decat sa si-l pastreze, insa va trebuie sa plateasca bani grei pt ca a folosit ilegal cel mai puternic brand romanesc. Bun, o sa zici ca daca nu il folosea el se pierdea. Este o situatie similara cu cineva care compune de examplu un cantec. pt oarecare motive nu are success cu el si vine altul care il vinde in 10 milioane de exemplare si se umple de bani. In mod evident va fi obligat la despagubiri serioase, chiar daca posesorul de drept al cantecului, cel care l-a compus nu a facut si nu a putut face bani cu el pe propriie spese, si daca nu ii era furat nu ar fi stiut nimeni de el ...

catalynn
catalynn  •  19 August 2017, 00:13
Postat de rakanishu pe 18 August 2017, 23:51

Da, sa investeasca statul in infrastructura, aici sunt deacord total. Dar nu in echipe profesioniste ( sau ma rog, care se vreau profesioniste ). Asta cu parnaia e trasa de par, crede-ma...s-a dat cum s-a dat si gata, daca se doreste se face lumina. Steaua fara oier era in situatia rapidului de acum inca din 2003, fie ca ne place sau nu. Cand CSA va ajunge ( ipotetic vorbind ) in situatia de a promova in liga 1, va trebui trecuta pe privat, ce nebun crezi ca va face asta stiind ce a patit ciobenu, mai concret cine va baga bani fara sa aiba un cuvant de spus, adica ceva de genu, tu vii cu banii, dar hotaram noi ( generalii de carton ), daca tu chiar crezi asta, inseamna ca te-ai nascut ieri.

Io-s de acord cu tine, asa e peste tot in lumea civilizata. Insa din pacate Romania este o tara saracita tot de catre lumea civilizata, capitalul romanesc fie nu exista fie a fost demult sifonat prin off shore, deci cine sa investeasca, suntem de fapt o colonie :-( La noi nu exista bani pt sport profesionist. Iar fara profesionism nu exista sport. Pt ca atunci cand esti copil si vrei sa faci sport iti trebuie un tel, o motivare, anume ca intr-o zi sa poti castiga bani din sport, altfel te reorientezi catre altceva. Cand Statul a incetat sa mai bage bani in sport acum vreo 10-15 ani s-a terminat cu sportul la noi, s-a prabusit totul, o vreme s-a mai mers din inertie dar la Olimpiada anul trecut ne-am facut de rusine ....

Vezi toate comentariile (63)
Comentează