FOTBAL  »  LIGA 3  »  LIGA 3

FOTO » FCSB II - Progresul Spartac 1-3 » Oaspeții au întors scorul în repriza a doua! Cum au evoluat jucătorii de la prima echipă + Remarcat surpriză!

FOTO: Vlad Nedelea +3   FOTO
FOTO: Vlad Nedelea

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 noiembrie 2017 16:10

FCSB II a pierdut meciul cu Progresul Spartac, 1-3, în etapa a 13-a din Seria a 2-a din Liga a 3-a.

Golofca a deschis scorul în minutul 32, după ce a șutat mingea peste portarul advers. După pauză, Progresul a jucat mai bine și a marcat de trei ori, prin Apostol, Stoian și Stanciu.

FCSB este pe locul 7, cu 23 de puncte. Progresul Spartac este pe locul 1, cu 34 de puncte, la 5 în fața celor de la SSC Farul, având o înfrângere, un egal și 11 victorii.

Golofca a fost cel mai implicat stelist, cel mai periculos și a dat multe indicații colegilor. S-a completat foarte bine cu Botă, cel mai bun stelist.

De Amorim a jucat în nota obișnuită și nu a avut prea multe reușite deosebite. Cu mingea la picior s-a făcut remarcat, a driblat, dar a apărut rar în joc, fiind schimbat după o oră de joc.

Pleașcă a jucat într-o notă obișnuită și un a urcat des în atac. În prima repriză a încercat să fie mai ofensiv, fără mai relizări. Pe defensivă a fost exact și s-a achitat bine de sarcini.

Theodor Botă a fost cel mai activ jucător de pe teren alături de Golofca. În prima repriză a câștigat aproximativ toate duelurile cu fundașii adverși, a deviat în câteva rânduri mingea către Golofca și a surprins apărarea adversă, lăsându-l pe cel de-al doilea în poziții bune de a marca. Botă a alergat foarte mult și în repriza secundă, însă realizările au fost ceva mai puține în partea a doua, fiind probabil și din cauza oboseli.

FCSB II: Szecui, Popescu, Pleașcă, Pacionel, Botă, Pham Huy, Gavrilă, Nicola, Golofca, De Amorim

Progresul: Răduță, Stoian, Parfeon, Frangu, Neacșu, Donca, Stanciu, Nechita, Lixandru, Apostol, Grigore

FCSB II - Progresul Spartac 1-3

min 90: Final!
min 88:
 GOL Progresul! Steliștii au gafat în defensivă, iar oaspeții au profitat și au majorat scorul, după un șut de la 16 metri

min 78: GOL Progresul! Oaspeții au marcat după o centrare în careu și o reluare cu capul la colțul lung

min 58: GOL Progresul Spartac! Scorul este din nou egal după ce Apostol a marcat cu un șut de la 18 metri.

min 46: A început repriza a doua

min 45: Pauză

min 32: GOL FCSB II! Theodor Botă a întors mingea peste un adversar, iar Golofca a fost pe fază și a înțepat mingea peste portarul Progresului

min 12. Ocazie mare a Progresului, după ce un atacant a scapat singur cu portarul. Dragos Lupescu, goalkeeper-ul FCSB, a avut o paradă de excepție. La faza imediat următoare, Golofca a scăpat singur și a fost deposedat de un adversar. Banca FCSB a sărit și a cerut penalty.  Antrenorul FCSB-ului, Alin Dumitru, a fost amenințat că va fi trimis în tribună.

min 1. A început meciul. De Amorim, Golofca, Pacionel, Paul Szecui, Pham Huy și Pleașcă sunt titulari, iar Golofca poartă numărul 10 și este căpitan. 

.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (9)
lapusneanul
lapusneanul  •  17 Noiembrie 2017, 17:24

a jucat fcsb 2 , cel mai implicat STELIST a fost golofca iar cel mai bun STELIST a fost bota....:) cum vine asta ? :)...domnule jurnalist, respectivii nu au cum sa fie stelisti, vezi numele echipei, se numesc FECESEBISTI ..

ares123
ares123  •  17 Noiembrie 2017, 17:19
Postat de catalynn2 pe 17 Noiembrie 2017, 16:13

Ciudata decizie de a face un live score cu fcsb2 (nu de alta dar nici fcsb nu interseaza in meciurile interne, dovada stand numarul infim de spectatori care merg la meciuri) insa doar asa putem vedea si noi cat de penibili sunt! Voi radeati ca Steaua ca joaca in L4!? Pai ce pot spune atunci cand desi iti aduci jucatori de la prima echipa te bat, si pe propriu teren!, niste semi-amatori!?

*** ***, la job ca de obicei..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ares123
ares123  •  17 Noiembrie 2017, 17:18
Postat de catalynn2 pe 17 Noiembrie 2017, 16:13

Ciudata decizie de a face un live score cu fcsb2 (nu de alta dar nici fcsb nu interseaza in meciurile interne, dovada stand numarul infim de spectatori care merg la meciuri) insa doar asa putem vedea si noi cat de penibili sunt! Voi radeati ca Steaua ca joaca in L4!? Pai ce pot spune atunci cand desi iti aduci jucatori de la prima echipa te bat, si pe propriu teren!, niste semi-amatori!?

Asta ca stii ce ii asteapta pe rasii tai si ai lui Talpan cand vor ajunge in liga 3...vreodata. Mai pupa ei victorii cu 15-0...28-0...doar daca joaca cu femeile de la cantina.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close