FOTBAL  »  LIGA 3  »  PETROLUL

GALERIE FOTO Lupte în mocirlă! Imagini incredibile de la meciul Petrolului din liga a treia

FOTO: TV Telekom Sport +5   FOTO
FOTO: TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 noiembrie 2017 17:34

Petrolul a câștigat meciul cu SC Popești Leordeni, scor 2-1. Partida de liga a treia s-a disputat pe terenul din Popești, pe o suprafață de joc îngrozitoare.

Antoche (15) și Ciocâlteu (79) sunt cei care au adus victoria Petrolului. Pentru Popești Leordeni a marcat Anghilini, în minutul 61.

TV Telekom Sport a publicat imagini de la acest meci. Sunt cât se poate de sugestive pentru a vedea condițiile în care s-a disputat partida, fără ca arbitrii să împiedice meciul (Foto în galerie!).

Petrolul a terminat neînvinsă turul din Liga a 3-a. A adunat 32 de puncte, dintr-un total de 36. Pe locul 2 este AFCM Alexandria, cu 30 de puncte, iar pe 3 este Voința Turnu Măgurele, cu 27 de puncte.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
718433251629840
Popescu Valentin  •  18 Noiembrie 2017, 21:42

In loc sa scrii de starea terenului, care a fost ok dupa 2 zile de ploaie, mai bine te-ai ocupa de jocul echipelor. Cred ca pentru asta ai venit al meci. Mai ales ca celor de la Petrolul le-au cam tremurat chilotii... Felicitari celor de la Popesti-Leordeni! Nu au renuntat sa spere la un rezultat pozitiv si s-au straduit sa arate ca nu sunt o echipa mica. Sau poate reuseai sa filmezi comportamentul unor asa-zis oficiali ai Petrolului, care au dovedit ca ei sunt de la tara...mai ales ca au fost primiti foarte bine de catre gazde.

roadghost
roadghost  •  18 Noiembrie 2017, 21:33

Eh, tot vom reveni in Liga 1...Forza Petrolul, mult succes Otelul, Arges, U Cluj, Uta...chiar si Rapid:)))

haideusicfr
haideusicfr  •  18 Noiembrie 2017, 17:58

Petrolul nu vreau sa fiu rau ,dar cand U Cluj a ajuns la Ploiesti nu juca in mocirla. Era altfel de ..*** ,pe nume Walter. Nici la Ploiesti nu i-a mers si a mutat-o pe U la Giurgiu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close