FOTBAL  »  LIGA 3  »  U CLUJ

Noi stenograme dezvăluite de suporterii lui U CluJ! Anamaria Prodan, discuții halucinante cu Ioan Mărginean: "Cât m-a f***t Capră nu m-a f***t nimeni"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 ianuarie 2018 17:48

Site-ul numaiu.ro continuă seria stenogramelor cu personaje implicate în viața clubului U Cluj. Azi a publicat o convorbire dintre Ioan Mărginean, consilier al patronului de atunci Florian Walter, și Anamaria Prodan.

Sursa citată susține că deși cele două personaje amintite dădeau impresia că nu se pot suporta, discutau des la telefon tot felul de probleme, chiar și după plecarea impresarei de la cârma echipei.

2 noiembrie 2012, 9.09, discuţie între Anamaria Prodan şi Ioan Mărginean

AMP: Da...
Mărginean: Te-am sunat, dar nu mi-ai răspuns!
AMP: Aaaa, cine ştie ce dracu am mai făcut aseară, pe aici! Ce faci?
Mărginean: Te-am sunat, după aia mi-o murit bateria, am ajuns acasă, am văzut meciul şi mi-am zis, mă, o fi ocupată!
AMP: Mamă, deci Mărgi, n-am mai ajuns în ziua aia la tine, deci cât m-a f***t pe mine Capră ăsta, deci nu m-a f***t nimeni în viaţa mea!
Mărginean: Ha, ha, ha!
AMP: Cu demisia lui Rednic şi cu contractul lui Contra!
Mărginean: Hă, hă, hăăăi!
AMP: Mă, dacă-ţi spun că a venit fata lui Rednic din Belgia să îşi aducă demisia în original?!
Mărginean: Păi de ce, că putea să o dea pe mail, mă?!
AMP: Pentru că putea să ... Putea să se dea ... Rednic, hi, hi, hi ... să zică că nu-i semnătura lui, hi, hi, hi!
Mărginean: Vai de capul meu...
AMP: Măi, deci asta o urcat în primul avion, a venit, am semnat actele de la Romprest seara, s-a întors fata cu avionul de ora 4 dimineaţa, a plecat că la 6 avea primul avion!
Mărginean: No mă, mâncaţi-aş...
AMP: Deci, e panarama panaramelor! Rednic era să facă infarct după ce ne-am chinuit toată ziua, l-am semnat prin fax, ăla era în cantonament ... ăăă, în deplasare juca!
Mărginean: Da, la Genk...
AMP: A fost...
Mărginean: A bătut, bă...
AMP: Da, a bătut cu 2-0! S-a dus în p**ă mea la o poştă, acolo, a pus alea! Tot nu erau bune! Deci, ne-am chinuit şapte ore, mâncaţi-aş, până s-a urcat aia cu nervi în avion!
Mărginean: Doamne, offf...
AMP: Nu măi ... ce să mai ... a fost circ!
Mărginean: Da mă, da ce vrei să faci mă? Îi acţionar, bă!
AMP: Este circ! Deci ... Ştii că râdeam la un moment dat de nervi? Am stat numai pe telefon, am făcut actele ... Tu ştii ce înseamnă? Când scrie într-un contract părţile, la data cutare, niciuna dintre ele nu mai are nici un fel de pretenţie financiară sau de altă natură, contractul s-a încheiat de comun acord. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
roadghost
roadghost  •  17 Ianuarie 2018, 11:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blocatu
blocatu  •  17 Ianuarie 2018, 05:44
Postat de blocatu pe 17 Ianuarie 2018, 04:19

Capra este un nume propriu, al cuiva! dar gsp nu catadicseste sa specifice asta, ca daca ar adauga si "Capra Ion sau cum ma-sa il cheama,presedintele de la Ambianta Valea Stancutei" nu ar mai iesi madam Prodan penetrata adanc in pozitia mama-iedului! ai inteles acu`? pai unde senzationalul? unde nea Ovi care se ia de toti si ii face habarnisti da` nu face curat in propria ograda? a,stai ca el nu e director decat cand ploua, in rest e colaborator! un fel de zilier!

senzational! au trecut cateva ore si nu am fost cenzurat! pai e frumos , ma nene, sa dormi cand altii sunt treji? :D

red77
red77  •  17 Ianuarie 2018, 05:43

Acum trebuiesc făcute verificări dacă a vorbit cucoana la propriu sau la figurat

Vezi toate comentariile (32)
Comentează