FOTBAL  »  LIGA 3  »  "TROFEUL NICOLAE PESCARU"

Petrolul a câştigat "Trofeul Nicolae Pescaru"

Articol de - Publicat sambata, 05 august 2017 14:00

 Petrolul s-a impus în competiţia braşoveană dotată cu "Trofeul Nicolae Pescaru" care a reunit, sub Tâmpa, grupările CSA Steaua, Oţelul Galaţi şi Steagul Roşu Braşov.

În finala întrecerii "găzarii" au câştigat clar, scor 3-0, meciul cu Oţelul Galaţi cu golurile marcate de Claudiu Tudor, Dragoş Gheorghe şi Alex. Ciocâlteu.

Petroliştii au trecut, în prima zi, de Steagul Roşu Braşov, scor 5-0, în timp ce gălăţenii se impuneau, după executarea loviturilor de departajare, de CSA Steaua Bucureşti.

Jocul de vineri a pus capăt cantonamentului efectuat de petrolişti la Braşov, dar elevii lui Octavian Grigore au evoluat şi vineri după-amiază, de la ora 18.00, la Strejnic de această dată, în compania unei alte divizionare C, Progresul Spartac Bucureşti.

Petrolul s-a impus și de această dată, scor 2-0, grație reușitelor lui Velisar şi Arnăutu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează