FOTBAL  »  LIGA 3  »  PETROLUL

Petrolul, debut chinuit în Liga a 3-a în fața a 4000 de spectatori

Articol de - Publicat marti, 29 august 2017 16:57

Petrolul a început bine campionatul Ligii a III-a chiar dacă echipa antrenată de Octavian Grigore a avut mult de lucru cu tânara formaţie a Viitorului Domneşti într-o partidă urmărită de 4000 de spectatori.

Oaspeţii au condus la pauză, scor 1-0, cu golul lui Luca Andronache, puştiul de doar 15 ani al antrenorului grupării ilfovene.

"Găzarii" au revenit după pauză când au punctat de trei ori prin Sergiu Arnăutu, Alex Ciocâlteu şi Cosmin Lambru în contul unui succes construit cu greutate.

"Lupii galbeni" merg, runda viitoare, la Roşiori, pentru disputa cu Sporting, echipă care a învins, la debut, în deplasare, gruparea secundă a Concordiei, scor 3-1.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează