FOTBAL  »  LIGA 3  »  PROGRESUL SPARTAC

Progresul Spartac pregătește promovarea în Grecia

Articol de - Publicat vineri, 02 februarie 2018 16:54

Liderul din C2, Progresul Spartac București, se află în această perioadă în Grecia unde formația antrenată de Andrei Erimia va susține patru partide de verificare.

Printre adversarii pe care formația bucureșteană îi va întâlni se află și Iraklis. ”Am deplasat în Grecia un lot de 23 de jucători dintre care, îmbucurător pentru nou noi, avem 10 tineri Under 19 crescuți la centrul nostru juvenil.

Cel mai mic jucător deplasat în Grecia are doar 16 ani”, a punctat antrenorul grupării bucureștene care i-a transferat în această iarnă pe Boiangiu și Militaru, de la SC Popești Leordeni, și Buliga, de la Viitorul Domnești.

Progresul Spartac este pe primul loc la jumătatea turului de campionat în C2, cu 34 de puncte, două mai mult decât ocupanta locului secund, Farul Constanța.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează