FOTBAL  »  LIGA 3  »  ACADEMIA RAPID

Rapid începe transferurile pentru noul sezon: și-a luat portar crescut la o academie din Spania

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 august 2017 13:49

Academia Rapid, echipa susținută de Primăria Sectorului 1, se anunță o candidată serioasă la promovarea în Liga 3.

Echipa va avea un buget de 320.000 de euro, cel mai mare din Liga 4 (DETALII, AICI).

Giuleștenii s-au apucat deja de treabă și sunt pe cale să pună la punct primul transfer important: goalkeeper-ul Vlad Ignat (21 de ani) urmează să ajungă în "Giulești", informează ziarulunirea.ro

Ultima oară la Metalul Reșița, Vlad Ignat se poate lăuda cu performanța de a fi fost achiziționat la vârsta de doar 16 ani de gruparea iberică Real Valladolid. Din păcate, goalkeeper-ul nu a rezistat prea mult în Spania, întorcându-se în 2013 în țara natală. 

Vezi și: OFICIAL / GALERIE FOTO + VIDEO Rapid, "membră" de partid » Niculae, Pancu, Burcă și Șumi au prezentat azi noul proiect vișiniu în sala primăriei pesedistului Tudorache » Buget dublu față de Steaua!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
amicu
amicu  •  23 August 2017, 21:31

Doamne ajuta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează