FOTBAL  »  LIGA 3  »  AFC RAPID - CS DINAMO 2-0

Samba do Giulești » Rapid - Dinamo se joacă în Liga 5: Giuleștenii au câștigat derby-ul din fotbalul mic

Bărbălău a înscris un gol spectaculos în meciul de ieri cu Dinamo // Foto Cristi Preda
Bărbălău a înscris un gol spectaculos în meciul de ieri cu Dinamo // Foto Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 20 martie 2017 00:00

Altădată era al treilea cel mai longeviv duel din Liga 1, acum Rapid - Dinamo se joacă în Seria 2 din L5.

Prima confruntare dintre cele două echipe a avut loc în urmă cu 69 de ani, dar între timp, Rapidul a intrat în faliment! Ieri, cu o oră înainte de startul partidei, sute de fani erau la casele de bilete pentru a intra pe stadion!

Nu lipsea arsenalul de "luptă" cu tobe, steaguri și multe fulare vișinii. Imnul Rapidului răsuna în boxe ca la un meci mare, lumea era cu telefoanele în mână.

Dacă pe vremuri marcau Pancu sau Niculae în derby-urile cu Dinamo, acum e timpul puștilor care încearcă să înțeleagă "farmecul vieții".

Bărbălău se distrează cu apărarea "câinilor", face 1-0, iar cu doar câteva minute înainte de pauză, căpitanul Boian punctează pentru 2-0. Pe margine, Ionel Augustin, antrenorul "câinilor", era un car de nervi și îi înjura pe puștii dinamoviști.

Giuleștiul vrea fotbal, iar puștii Rapidului speră să mai ducă vreodată echipa asta în Liga 1, să se bată din nou cu Steaua la titlu!

"Am trăit toate stările posibile, mai ales că am jucat în Giulești alături de un public minunat, cei mai frumoși suporteri din România", a spus Bărbălău.

Rapidul e pe doi, cu 37 de puncte, dar un meci în minus, și unul neomologat încă de AMFB, în timp ce rivalii dinamoviști sunt la 13 puncte distanță și abia pe locul 5.

PETROLUL: 7.000 de plătitori în Liga 4!

Petrolul a ajuns în L4, dar se bucură în continuare de susținerea necondiționată a fanilor. Pentru meciul de sâmbătă seară, cu CS Blejoi, în tribunele de pe "Ilie Oană" au fost 7.000 de fani.

Mulți dintre aceștia au ajuns la stadion cu puțin timp înainte de începutul partidei, iar organizatorii au decis să amâne startul întâlnirii cu 10 minute tocmai pentru ca toți fanii să poată intra pe stadion.

Petrolul a câștigat cu 5-0, victoria fiind foarte importantă, mai ales că cele două echipe se aflau la egalitate de puncte înainte de acest meci.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează