FOTBAL  »  LIGA 3  »  DINAMO

Scene jenante pentru Florentin Petre » A fost dat afară de la Dinamo, iar modul în care a aflat-o a fost penibil! Un fost jucător al Stelei i-a luat locul

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 noiembrie 2015 17:51

Florentin Petre a fost demis de la cîrma lui Dinamo II. Ionuț Negoiță nu i-a dat nici o explicație, însă a decis să-l pună pe liber din cauza lipsei de rezultate.

Fanatik informează că Florentin Petre s-a trezit cu noul antrenor Mugurel Cornățeanu în vestiar și abia atunci a aflat că este dat afară. A refuzat să facă scandal, însă, evident, nu i-a picat deloc bine.

Mugurel Cornățeanu a fost secundul lui Leo Grozavu la Botoșani și a mai stat pe banca lui Dinamo II anul trecut. Florentin Petre a rămas scouter la club, însă sînt mari șanse ca în perioada următoare să părăsească definitiv echipa, spun surse GSP.ro. 

Fost fotbalist la Farul Constanţa, Lokeren, Steaua, Beveren, FC Turnhout şi Callatis Mangalia, Mugurel Cornăţeanu a pregătit grupele de juniori de la Farul Constanţa şi Viitorul Constanţa şi a antrenat echipele Farul Constanţa, Callatis Mangalia şi Fortuna Brazi.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (53)
bogat
bogat  •  15 Noiembrie 2015, 12:20

Acum pe bune, tot respectul pentru fotbalistul Florentin Petre si mai ales pentru efortul depus pe teren. Respect si pentru bunul simt al omului Petre. Dar cu tot respectul, Petre nu are calitati de antrenor. Parerea mea e ca a fost o greseala numirea lui ca antrenor la Dinamo 2. Nu merita sa se umple de penibil in aceasta ipostaza care i-a scos in evidenta slabiciunile. Pentru ca Petre nu debordeaza de inteligenta si nici de calitati de lider si strateg. Eu cred ca i s-a facut un bine cu aceasta demitere si asta nu pentru ca l-as vedea un scouter bun ci pentru ca va iesi din prim plan si astfel va ramane respectat pentru ceea ce a facut ca jucator.

luc11
luc11  •  15 Noiembrie 2015, 11:31

asta e valabil oriunde : nici un patron nu te tine daca nu aduci plus valoare si pierde prin angajarea ta...Petre isi va gasi cu siguranta locul si meseria unde poate da un randament mai bun..mult succes

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  15 Noiembrie 2015, 02:25
Postat de goggu.mecanicul pe 15 Noiembrie 2015, 02:24

Bataie de joc esti tu clownule, imi spui cu ce echipa ti ?? FCSB, Steaua sau va numiti toate orasele alea intr-o singura echipa ??? Mai bine vezi ca nu mai ai cu cine tine, gigi va face ce va face si voi nu progresati deloc, tot la stadiu de *** in 4 copite stati. Nu vezi ca isi bate joc de fosta steaua gigi ??? De ce nu luati atitudine si ii spuneti, bah ciobene, ori revi cu echipa cum era ori te ftem in gat. Vezi ca in curand nu o sa mai ai nici jucaria lui gigi sa vedem cu cine mai ti hahaahahahahaha

pientru gerulozaurus este comu asta.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează