FOTBAL  »  LIGA 3  »  STEAUA

Schimbare importantă de poziție a ultrașilor steliști: "Ar trebui să pornim direct din Liga 1"

Ultrașii Stelei, pe vremea când făceau spectacol la derby-urile cu Dinamo // FOTO: Alex Nicodim
Ultrașii Stelei, pe vremea când făceau spectacol la derby-urile cu Dinamo // FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 august 2017 16:01

Alexandru Tofan, supranumit "Lecce", unul dintre cei mai importanți membri ai Peluzei Sud, a vorbit despre situația Stelei și spune că nu e de acord ca echipa să-și reînceapă activitatea din ligile inferioare.

În opinia acestuia, Steaua ar trebui să pornească direct din Liga 1, adică locul unde se afla când echipa a fost preluată de Gigi Becali. "Dreptate până la capăt", e dezideratul lui " Lecce".

"Eu nu m-am opus proiectului făcut de CSA. Eu am ajuns să vorbesc cu niște avocați, inclusiv cu domnul Talpan, care mi-au deschis puțin ochii în domeniul juridic. În mod normal, dreptatea ar trebui să meargă până la capăt.

Atunci când cel mai important brand al țării a fost furat fraudulos și exploatat din Liga 1, nu din Liga a 5-a, înseamnă că noi trebuie să ne reluăm locul de acolo de unde am plecat. Bun, avem un proiect acum în Liga a 4-a, dar dreptatea trebuie dusă și făcută până la capăt, iar dreptate până la capăt este să ne reluăm locul de acolo de unde a fost furat.

E ca și cum tu mi-ai furat mie o mașină de lux acum 10 ani și după instanța îmi dă dreptate și tu vii și îmi dai un Logan acum, nu mi se pare corect. Dacă Gigi Becali prelua fraudulos echipa din Liga a 4-a și o duce el pe puterile lui unde este acum, aș fi zis da, ok, noi trebuie să mergem în Liga a 4-a, dar el a luat echipa din prima ligă", a declarat cel supranumit "Lecce", într-un interviu acordat paginii de facebook "Steaua Liberă". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
871297969590366
Ratoi Alexandru  •  04 August 2017, 22:52

Salutare, fără supărare și deoarece suntem indivizi diferiți gândim diferit dar; ciobanul a preluat clubul Steaua cu acordul Generalilor, ciobanul a investit în jucători când toate celelalte echipe vindeau afara, ciobanul a investit în stadion când ceilalți se rugau de ministere sa mai refacă stadionul, ciobanul a continuat istoria, suntem singura echipa după revoluție care a ajuns în semifinala de cupa Europeana. Nu ii iau apărarea dar nu poți spune ca a furat ceva ce a cumpărat. Steaua București de astăzi este aceeași care a jucat cu Ajax, Chelsea și Boro, aceeași care a fost umilita de Marele Milan și care a câștigat cupa Campionilor cu Barcelona. Steaua de astăzi este continuatoarea și asta Noi cei care am trăit aceste momente grele o știm. STEAUA SUNTEM NOI! PS- FELICIT SUD-UL Universității Craiova care susține adevărata Craiova, continuatoarea Craiova lui Mititelu'.

1240055756008655
Dan Popescu  •  03 August 2017, 12:08

luati interviuri la toti ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lupu68
lupu68  •  03 August 2017, 10:03

Pur si simplu NU se poate comenta ce spune acest descreierat. Peluza Sud este vinovata in proportie de 85% de tot ceea ce s-a intamplat. "Pleaca, vinde, mori!" era sloganul lor preferat cum mult inainte ca MApN sa fi avut strafulgerarea de geniu talpanista. Rusine sa va fie, fariseilor!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează