FOTBAL  »  LIGA 3  »  RESTANȚE SALARIALE

Se întâmplă în România: un fotbalist a început să plângă în fața șefilor pentru că n-a fost plătit de luni bune!

Godwin Onyeka, primul din stânga  // Foto: Facebook
Godwin Onyeka, primul din stânga // Foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat luni, 16 octombrie 2017 19:28

Farul Constanța e pe locul 4 în Liga a 3-a, la 3 puncte în spatele liderului Progresul Spartac, dar formația de la malul Mării are probleme financiare.

Nigerianul Godwin Onyeka (25 de ani) a ajuns într-o situație critică și a recurs la un gest disperat. Fotbalistul s-a dus în fața conducătorilor echipei și a început să plângă, cerându-și salariile restante, anunță site-ul replicaonline.ro.

Fotbalistului i-a fost reziliat contractul în urmă cu trei săptămâni, după ce s-a accidentat grav la ligamente. Președintele Farului, Marcel Lica, spune că nigerianul a ascuns problemele medicale pe care le are și acesta a fost motivul renunțării la serviciile jucătorului.

"Contractul a fost reziliat pentru că a ascuns problemele medicale. Cât despre bani, nu a spus nimeni că nu îi primeşte. Salariul trebuia să se dea pe 15 octombrie. A fost weekend. L-am rugat să aştepte puţin.

E o chestiune de câteva zile, nu era cazul să se facă scandal. Avem să îi dăm până în 2.000 de euro, dar i-am spus să aibă răbdare, că nu au fost alocaţi banii de la Primăria Constanţa. Nu a luat nimeni salariul încă", a explicat Marcel Lică, conform sursei citate.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
10201598493880141
Ionuț Eugen  •  17 Octombrie 2017, 19:31

Domnii de la GSP ... de ce nu sunteti fair play si reveniți cu o corecție? 1. Jucătorul trebuia să primească banii pe 15 octombrie ... si intr-adevar nu i-a primit duminica 15 octombrie ... ci marți pe 17. Da jucătorul s-a dus sa se plângă luni dimineata ca nu a primit banii duminica :) 2. Contractul a fost reziliat deoarece jucătorul a ascuns anumite probleme medicale iar antrenorul l-a introdus in echipa... si dupa 10 minute a trebuit sa-l înlocuiască deoarece jucătorul a inceput sa se plângă. In acest fel s-a pierdut o schimbare. 3. Da sunt cateva probleme financiare... in sensul ca nu au intrat banii alocați de consiliul local. Dar cu toate acestea jucătorii au o parte din primele de joc achitate ... iar cu salariile suntem in urma cu o luna si jumatate ... nu este vorba de "luni bune". Tin sa va spun ca pana acum au fost achitate toate cheltuielile organizatorice si o parte din primele de joc ... iar responsabili pentru acest "esec" sunt suporterii si o parte dintre sponsori.

dtdr
dtdr  •  16 Octombrie 2017, 21:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10206056252507072
Gherhard Robert  •  16 Octombrie 2017, 20:35

***...va bateti joc de oameni..suntem o natie urata rau tare..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează