FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA 1948

Se reunesc fostele vedete ale lui Mititelu » Încă doi jucători își pregătesc revenirea la FC U Craiova

Mihai Dina, celebrând un gol alături de Florin Costea, într-unul din ultimele sezoane ale Univeristății Craiova în Liga 1 // FOTO: GAZETA SPORTURILOR
Mihai Dina, celebrând un gol alături de Florin Costea, într-unul din ultimele sezoane ale Univeristății Craiova în Liga 1 // FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 august 2017 11:20

FC U Craiova, echipa din Liga a 4-a finanțată de Adrian Mititelu, începe să atragă din ce în ce mai mulți foști jucători în proiect.

După fundașul dreapta Ovidiu Dănănae, cel care a semnat săptămâna trecută cu Știința, și Robert Săceanu, aflat în organigrama clubului, alți doi foști fotbaliști își pregătesc revenirea la clubul la care s-au consacrat. 

Este vorba despre atacanții Mihai Dina (31 de ani) și Florin Costea (32 de ani), cei care evoluează acum în Liga a doua din Cipru, la formația Othellos Athienou. 

Dina a postat recent o fotografie pe facebook, alături de prietenul său Costea, dintr-un meci în care cei doi evoluau împreună la Universitatea. Descrierea a fost una extrem de sugestivă: "Next stop" (Următoarea oprire). 

untitled

"Nu am treabă cu CSU Craiova. E frumos că face investiții, dar diferența se vede pe stadion. Adică, cine e echipa mai iubită. Sincer, mi-ar plăcea mult de tot să revin la Craiova, împreună cu ceilalți colegi ai mei", a declarat Mihai Dina, conform arenavalceana.ro

Cel mai probabil, cei doi se vor întoarce la "Campioana unei mari iubiri" într-unul din sezoanele viitoare, când FC U Craiova speră că se va regăsi în ligile superioare. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
fcu1948
fcu1948  •  30 August 2017, 20:06
Postat de gogu2005 pe 30 August 2017, 13:50

echipa FCU1948, adica actuala semi-clona a familiei mititelu, este o inventie sortita pierii, pentru simplul fapt ca nu are nume, nu are culori, nu are emblema, nu are stadion. iar suporterii de mucava pe care inca ii mai are se vor evapora cat de curand, exact ca echipa.

Bravo, cât de bine ai descris-o pe csu clona, exact așa stau lucrurile cu echupa înființată în 2013 la București de către pesede!

fcu1948
fcu1948  •  30 August 2017, 19:28
Postat de lionforever pe 30 August 2017, 15:14

Gsp jignești pe Balaci , Crișan , Ștefănescu etc. cum puteți abera spunând că dina a jucat la " campioana unei mari iubiri " ce mari performanțe a făcut echipa când juca dina ? A promovat din b in a și a ajuns odată să joace pt un loc de EL dar ia vândut un brutar cu ochelari de soare purtați noaptea .

Da, mă, Dina și frații Costea au jucat pentru Universiatea Craiova și implicit pentru campioana unei mari iubiri. Iubirea pentru echipa favorită nu are legătură cu trofeele câștigate, altfel nu ar mai ține nimeni cu Hamburger SV, Nottingham Forest, Torino sau St. Etienne.

gabryel28
gabryel28  •  30 August 2017, 16:14

*** clonei Psd au dau de a boala :))))) adevarata universitate revine puternic iar mizeriile comuniste vor disparea!!!! FORTA STIINTA !!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close