FOTBAL  »  LIGA 3  »  REFUZ

Șumudică, refuzat de Rapidul Primăriei: "Aș fi fost mândru"

Foto: 1923.ro
Foto: 1923.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 august 2017 10:50

Marius Șumudică a dezvăluit că fiul său, Marius Ștefan Șumudică, a fost refuzat de Academia Rapid, echipa nou-înființată cu sprijinul Primăriei Sectorului 1.

Tehnicianul a afirmat că nu se aștepta ca fiul său să fie refuzat de giuleșteni, după ce Șumudică jr. a marcat de nouă ori în liga a treia în sezonul precedent și după ce s-a antrenat la prima echipă a Astrei.

"A marcat nouă goluri anul trecut în Divizia C și nu mă așteptam să fie refuzat. Aș fi fost mândru ca băiatul meu să continue în culorile alb-vișinii. Am încercat să îl duc la Rapid, dar a fost refuzat de cei de acolo. Eu l-am avut la Astra. Probabil că sunt jucători mai buni decât el, într-un lot de Liga a 4-a", a spus Șumudică la TV Digi Sport.

În luna ianuarie, atacantul de 21 de ani a fost în cantonament cu prima echipă a Astrei, după ce a evoluat până la acel moment la echipa a doua a Astrei. La finalul sezonului, Șumudică jr. a fost împrumutat de Astra la Metaloglobus.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
10155454099896285
Gabry Nea  •  25 August 2017, 15:04

E baiatul lui Sumudica sau al lui Alex Velea?

haudinamo
haudinamo  •  25 August 2017, 12:29

Sumudica devine Hagi 2... macar la aere de parinte stricat la stomac. Du-l bre si tu direct la Fiorentina, nu te mai obosi cu alde Rapid sucursala sectorului 1.

valentinn10
valentinn10  •  25 August 2017, 11:49
Postat de steaua1986forever pe 25 August 2017, 11:27

Si tu tilica iti promovezi fiul (probabil la fel de "talentat" ca si ceilalti fii de jucatori) si te plangi ca nu il iau astia pe bani de la stat? Deci, hai sa vedem ce vrea sa spuna tilica aici: fiul meu, e super vedeta in liga a 4-a, nu pridea echipa pe acolo asa ca l-am adus eu la astra, ca deh, "era pe mosia lu' ta-su" si acum, aia rai (probabil stelisti) nu il vor la rapid? Pai cum vine asta? El e fiu de rapidist, trebuie mentinut (si eventual titular) in dauna altui jucator care nu a avut "norocul" sa fie facut de un ilustru tatic (mare rapidist, legenda, cel mai mare antrenor roman, geniu al comediei, etc), asa ca el.....Rusine Dinu Patriciu

Tare de tot fi-tu *** daca nu are loc nici in a 14-a liga, vai, vai, vai...vezi daca ai parasit sau te-a parasit Romania?, nasol, cum ai zice tu...mare franar...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează