FOTBAL  »  LIGA 3  »  BRAȘOV

Suporterii Brașovului și-au făcut echipă! Stegarii au umilit AFC Rapid în ultimul amical

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2017 21:20

AS "SR" Brașov, echipa înființată de Liga Suporterilor Stegari și-a prezentat lotul cu care va aborda primul său sezon din istorie, evenimentul precedând ultimul amical al verii pentru echipa lui Petre Lucian.

În partida amicală, brașovenii s-au impus la scor în fața lui AFC Rapid, 9-2, după ce la pauză scorul a fost 6-0.

Într-un alt amical, AS „SR” a învins luni seară pe ACS Prejemer, scor 3-0 (1-0), partidă care s-a disputat la Lunca Câlnicului.

Banii strânși în urna mobilă de suporterii „galben-negri” la cele două jocuri vor fi donați familiei lui Imre Janko, antrenor la CS Juniorul Brașov care a fost grav rănit în urma unui accident rutier, în urma acestuia soția sa pierzându-și viața.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  16 August 2017, 23:10

ACS Prejemer, mama lui de Prejmer.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează