FOTBAL  »  LIGA 3  »  REZILIERE

Supriză imensă: Florin Costea a fost pus pe liber! Se întoarce fostul golgeter la Craiova?

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 decembrie 2017 12:49

Florin Costea (32 de ani) nu reușește să găsească soluția revenirii în fotbalul mare. Fostul golgeter al Universității Craiova a fost dat afară de la formația ACS Șirineasa, liderul din C4.

Clubul a făcut restructurări serioase în cadrul echipei, iar printre cei plecați s-au numărat și Florin Costea, dar și fostul goalkeeper al Rapidului Mihai Mincă.

Echipa, preluată la începutul anului de afaceristul Nicolae Sarcină, își propusese promovarea în Liga 2-a, dar plecările celor mai buni jucători par să anunțe o degringoladă în lotul echipei vâlcene care și-a disputat meciurile de pe teren propriu la Petroșani.

150.000 €cota de piață a lui Florin Costea, potrivit transfermarkt

O posibilă destinație  a acestuia poate fi chiar FC U Craiova, echipa din Liga 4-a Dolj finanțată de Adrian Mititelu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează