FOTBAL  »  LIGA 3  »  U CLUJ - UNIREA DEJ

Victorie pentru U Cluj la primul meci oficial din 2018: două goluri și un penalty ratat pentru echipa lui Falub

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat sambata, 10 martie 2018 17:32

Universitatea Cluj a câștigat la pas, scor 2-0, partida cu Unirea Dej, primul meci oficial din 2018. Cristian Ene, sosit de la Viitorul, a marcat la debutul său în tricoul "studenților".

Aflată sub noul acționariat italian, echipa oaspete a început bine partida, însă prima ocazie le-a aparținut clujenilor. Florescu, rămas singur în careul advers, a trimis în bară din câțiva metri (18’).

Trupa lui Falub putea să deschidă scorul în minutul 40, însă Octavian Ursu a executat slab un penalty scos după un henț al fundașului oaspete, Kodion parând cu ușurință șutul clujeanului.

Mult mai motivată după pauză, Universitatea a deschis scorul prin nou-intratul Hațiegan, care a marcat cu un șut simplu după o învălmășeală în careul dejean (64’).

"Studenții" puteau majora diferența, însă același Kodion, cel mai bun jucător al oaspeților, a reușit să-și salveze echipa în două rânduri (65’, 68’). Golul desprinderii a venit până la urmă prin Cristian Ene, sosit de la Viitorul lui Hagi, care a profitat de o respingere nefericită a portarului de culoare advers după un șut din careu al lui Dorin Goga.

În urma acestei victorii, Universitatea Cluj rămâne liderul Seriei a V-a din Liga a 3-a cu 38 de puncte, 4 mai multe decât principala urmăritoare, Performanța Ighiu, care a zdrobit în deplasare satelitul Mediașului, scor 0-4.

Universitatea Cluj 2-0 Unirea Dej (Hațiegan 64’, Cr. Ene 75’)
Stadion: Cluj Arena, Spectatori: 2742
Universitatea Cluj (5-2-3), antrenor Adrian Falub
I Dinu – R. Takacs, O. Abrudan, A. Cordoș, V. Manu, G. Giurgiu – G. Florescu, A. Micaș (T. Telcean 86) – D. Hordouan (I. Hațiegan 56), O. Ursu (D. Goga 62), Cr. Ene (R. Greu 82)

Unirea Dej (4-2-3-1), antrenori Eusebio-Ioan Șuvagău, Dino Murgia
D. Kodion – I. Podină, Sz. Kovács, L. Kis, D. Hîmpea – C. Ițu, P. Popescu – R. Muntean (D. Blaj 73), S. Ferhaoni (S. Nogo 77), S. Șerban – B. Boje

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
322060151508212
Iosif Iustinian Costea  •  10 Martie 2018, 18:23

HAIDE U!SE VEDE LIGA 2.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează